23948sdkhjf

Absorptionsvarmepumper

Sælges
Udløber
31. august 2029
Stand
Ny

Averhoff Energi Anlæg A/S tilbyder projektering, installation og idriftsættelse af absorptionsvarmepumper, der kan anvendes i mange sammenhænge med henblik på energioptimering, og det både på kraftvarmeværker og i industrien.

Kendetegnende for en absorptionsvarmepumpe er, at den drives af både en højtemperatur- og en lavtemperatur drivenergi. Det betyder, at denne type varmepumpe har et meget lavt elforbrug, kun til pumper og styring, og den er dermed uafhængig af el-spotprisen.

Højtemperatur-drivenergien kan være røggasser, hedtvand, damp eller fjernvarmevand, mens lavtemperaturenergien eventuelt kan hentes fra en lavtemperaturveksler.

Absorptionsvarmepumper producerer en mellemtemperatur varmeenergi, der kan anvendes som f.eks. fjernvarme.

Læs mere om vores løsninger inden for absorptionsvarmepumper, herunder om anvendelsesmulighederne og fordelene, på vores hjemmeside www.aea.dk, hvor du også kan se anlægseksempler.

Averhoff Energi Anlæg A/S - eller AEA som vi i daglig tale hedder - er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i at projektere og etablere fjern- og kraftvarmeanlæg samt kundetilpassede energianlæg primært i Danmark.
Sælger
Aktive Energi Anlæg A/S

Aktive Energi Anlæg A/S
Industrivej Syd 11
7400 Herning
Danmark

Telefon: +45 70210150


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156