23948sdkhjf

Varmluftaggregat

Sælges
Udløber
3. september 2020
Stand
Ny
Producent
AIRHEAT A/S
Model
Varmluftaggregater

AIRHEATs danskproducerede varmluftaggregater er velegnet til brug i de fleste virksomheder. Det kan være som traditionel rumopvarmning eller i forbindelse med ventilationsanlæg.

AIRHEAT varmluftaggregater eller varmluftovne om man vil, leveres som standard fra 14 til 1175 kW, og produceres i både stående og liggende model.

AIRHEATs danskproducerede varmluftsaggregater er af vendekammer typen, hvilket vil sige at røggasserne vender i vandrette rørrækker. Dette bevirker, at der sker en optimal afkøling af røggasserne, som må siges at være af altafgørende betydning for økonomisk drift. Forbrændingskammeret i AIRHEAT’s varmluftaggregater er fremstillet af rustfrit syrefast stål, hvilket sikrer varmluftsaggregatet en lang levetid. Dækpladerne omkring brandboks og varmeveksler er isolerede.

Ventilator og motor er placeret på en svingningsdæmpet konstruktion, som modvirker forplantning af støj til omgivelserne.

Varmluftaggregaterne leveres med galvaniserede plader.

Er der tale om aggregater til f.eks. korntørring eller andre tørre processer, produceres aggregaterne helt op til 4500 kW.
Sælger
Airheat A/S
Idom Kirkevej 1
7500 Holstebro
Danmark

Søren Grejsen Jensen
Telefon: +45 97485300 / 93634580


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.268