23948sdkhjf

Em80

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

EM80 er en brugervenlig og enormt effektiv savemaskine, der kan optimere hele din interne produktionslinje, da den efter savningen tilbyder en række komplekse formninger eller boringer. Det betyder, at du altid kan levere netop den løsning, som dine kunder efterspørger – både pneumatiske og hydrauliske fittings.

Maskinen ved savning og formning i rør håndtere en diameter fra 10mm til 80mm, og ved skæring og formning i faste stænger kan den håndtere op til 60mm. Efter savning kan maskinen indstilles til at behandle komponenter med fræsning, CNC-drejning, tapping, boring eller rulning og spot-facing. På den måde vil denne alsidige maskine potentielt spare andre maskiners funktion i produktionen.

Maskinen tilbyder komplekse skæringer og finishes, men er nem at sætte op. Dette skyldes, at maskinens styringsprogram er særdeles brugervenligt, så den data maskinen kræver for at starte en produktionen, er tydeligt defineret ud for den ønskelige funktion i opsætningen. Dette nedsætter behovet for indlæring før brug, så operatøren kan komme direkte i gang med arbejdet.

 

Læs mere om EM80 hos BLM Group 

her

.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156