Vidste du at Li-Ion batterier kun vejer under det halve i forhold blybatterier?

Sælges
Oprettet
Udløber
14. august 2018
Stand
Ny

I applikationer hvor eksempelvis blybatterier udskiftes med Li-ion batterier, kan der generelt påregnes en vægtreduktion på omkring det halve og i forhold til almindelige blybatterier en samtidig forøgelse af antal opladninger til op 2000 gange.

Li-Ion batterierne finder mere og mere anvendelse i eksempelvis UPS, nødstrøm og back-up applikationer samt mange mobile applikationer såsom golfvogne, el-biler, motorcykler, Rehab/ kørestole, lifte, løfteudstyr, marine, Rehab/ bad- og toiletstole, Rehab/ personlifte, nød- og trafikbelysning, overvågning/ alarm, pakkemaskiner, rengøringsmaskiner, staldsystemer, fodervogne mv.

Om Batco Nordic
Batco Nordic er etableret i år 2000 som selvstændig virksomhed efter siden 1995 at have været et datterselskab i Uniross/ SAFT koncernen under navnet Uniross Scandinavia.

Batco Nordic har siden starten i år 2000 haft kontor og eget lager på Virkevangen 48B Assentoft 8960 Randers SØ, hvilket er med til at sikre en hurtig og effektiv ordrebehandling og levering til kunder i ind og udland.

Egen import sikrer at vi kan levere kvalitetsprodukter til absolut konkurrencedygtige priser. Produktion af specialbatterier eller batteripakker til industri og produktion er også en del af vores kompetencer.

Ring til os på telefon 86 49 62 11 for bestilling og priser eller send os en mail på: info@batco.dk
Sælger
Batco Nordic ApS
Virkevangen 48B
Assentoft
8960 Randers SØ
Danmark

Kjeld Nyborg
Telefon: +45 86496211
Fax: +45 86496217


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.178