23948sdkhjf

Elektriske aktuatorer

Sælges
Udløber
31. december 2020
Stand
Ny

Grønbech & Sønner leverer små elektriske aktuatorer fra AUMA til industriel- og marineanvendelse på mindre ventiler såsom sædeventiler, reguleringsventiler, kugle- og butterflyventiler. Vi kan ligeledes levere elektrisk aktuator til små spjæld og til anvendelse i maskinanlæg.

Aktuatorer kan leveres med fail-safe funktion i forskellige varianter for optimal sikkerhed. Vi leverer også aktuatorer til special- og OEM-anvendelse; eksempelvis til aktuering af solpaneler eller lignende. Disse aktuatorer er specielt egnet til anvendelse ved små moment- og kraftbehov med op til ca. 1000Nm/25kN.

Reguleringsaktuatorer er meget præcise og kan regulere i meget små skridt for optimale driftsbetingelser. Elektrisk aktuator kan ligeledes leveres med binær-, analog positioner- samt feltbusstyring. Kort sagt leverer vi et komplet og kompakt drev til ON/OFF- og reguleringsdrift.

Hurtig leveringstid
For at imødegå vores kunders ønske om en hurtig leveringstid, har vi udvidet vores lagerprogram, så det nu indeholder endnu flere modeller og reservedele og pr. medio september 2016 vil det være fuldt ud implementeret.

Se mere om automatisk ventilstyring.
Sælger
Grønbech & Sønner A/S
Scandiagade 25
2450 København SV
Danmark

Christian M. Anker
Telefon: +45 33266300
Fax: +45 33266301


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.125