23948sdkhjf

Optiker i Aalborg sætter en ære i god kemi og en ærlig service

I junglen af optikere kan det være svært at vælge den optiker, som er bedst for dig. Det vigtigste er, hvilken mavefornemmelse du har hos din optiker, og det er netop den del indehaverne af Ganer & Robenhagen sætter fokus på. Kemien er nemlig vigtig for, at du kan føle dig tryg, når du skal vælge din optiker.

Tre måneders tilfredshedsgaranti og gratis synsprøve er nogle af de tilbud, som de tre indehavere af Ganer & Robenhagen tilbyder dig som kunde, for at du skal føle dig tryg i hænderne hos dem. Samtidig sætter de en ære i, at din løsning skal være fornuftig og give mening for dig.

Relationen mellem optiker og kunde er betydningsfuld

Kemien mellem dig og din optiker er relevant, fordi du skal føle, at du er landet hos den helt rigtige optiker. ”Hos os er det vigtigt, at du har en god følelse i kroppen, at du stoler på, vi giver dig den bedste vejledning i forhold til både farvevalg, ansigtstræk, styrke osv.” udtaler Per Robenhagen, medejer af Ganer & Robenhagen, som er optiker i Aalborg.

Han forsætter: ”Når du vælger briller eller kontaktlinser hos os, tager vi det ekstra skridt, for at du skal føle dig godt behandlet, så du får lyst til at komme tilbage næste gang.”  

Den helt rigtige styrke

Inden du køber briller hos optiker Ganer & Robenhagen i Gravensgade 14, 9000 Aalborg, så tilbyder de dig en gratis synsprøve, som de har mange års erfaring med. De tester for at afklare, hvilken styrke du har, og du har desuden muligheden for at komme og blive testet f.eks. en gang om året. Så har du også styr på, om dine briller eller linser stadig har den helt rigtige styrke.

Medejer Henrik Bo Jensen fortæller: ”Det er fundamentalt, at vi sammen med vores kunder har helt styr på, hvilken styrke, bygningsfejl eller andet der kan være på spil, inden vi begynder at vejlede kunden til det helt rigtige valg. Der er nemlig stor forskel på, om du er nærsynet, langsynet eller om det er alderssyn.”

Tilfredshedsgarantien er helt særlig

Når du vælger at købe briller eller kontaktlinser hos Ganer & Robenhagen er de så sikre på, at I sammen får valgt det helt rigtige sæt briller eller linseabonnement.

Derfor vælger de at tilbyde tre måneders tilfredshedsgaranti, hvor du kan komme og få brillerne tilrettet eller komme retur med dem. Desuden kan du ændre eller regulere dit kontaktlinseabonnement, hvis du fortryder dit valg.

Send til en kollega

0.078