23948sdkhjf

Tastaturer og mus: Om vigtigheden af godt udstyr på skrivebordet

Er du træt af en mus, der ikke reagerer helt så hurtigt, som du godt kunne tænke dig? Selvom det virker som en lille ting, kan det gå hen og blive et stort irritationsmoment i en dagligdag.

Hvis I gerne vil have, at tingene fungerer, er I nødt til at investere i udstyr, der lever op til de behov, I har.

Det betyder blandt andet, at I skal have tastaturer, der er behagelige at trykke på og ikke larmer, samt en god mus.

Det er altid en diskussion, om man ønsker en mus, der er trådløs eller en, der har kabel. Generelt kan du være sikker, at en mus med ledning altid vil reagere godt, mens en trådløs er afhængig af et batteri og en god forbindelse.

Heldigvis er de trådløse mus, der fremstilles i dag, så gode, at du ikke bør blive generet af forsinkelse på bevægelsen. Logitechprodukter kan købes her.

Et ergonomisk greb

Arbejder jeres medarbejdere meget med musen? Så er det vigtigt, at man holder godt ved den. Hvis man har en mus, der er lidt for lille eller ikke har en form, der er tilpasset en hånd, kan det hurtigt blive lidt et krampagtigt greb.

Selvom man måske ikke tænker over det med det samme, er det noget, der sagtens kan få temmelig stor betydning i en dagligdag, hvor man holder meget om den.

De fleste mus fra Logitech er fremstillet, så du kan få et ergonomisk godt greb og lægge hånden på en mus, der passer til dig.

En ting er, at det er vigtigt i en dagligdag, hvor der sker meget på kontoret – men musene er naturligvis også noget, der kan anvendes i privaten, hvor det til for eksempel spil på computeren er vigtigt med en mus med høj sensitivitet og hurtig reaktion.

Ud med musemåtter

Har du lige nu en mus, der bedst fungerer, hvis musehjulet rører en musemåtte eller måske, hvis den kører rundt på et papir?

Hvis det er tilfældet, er din mus formentlig ikke helt ny længere – og den trænger måske tilmed til en udskiftning.

Nyere mus har lasersensor, og det betyder, at den i udgangspunktet virker, uanset hvilket underlag, den skal arbejde på.

De trådløse mus er også nemme at flytte rundt, så på arbejdspladsen handler det bare om, at man skal skifte et USB-stik fra den ene computer til en anden – eller I kan vælge en mus, der kan kobles til via bluetooth.

Send til en kollega

0.016