23948sdkhjf

Skift til miljøvenlig emballage i dine forsendelser

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. 

Den grønne dagsorden har udviklet sig gevaldigt i løbet af de seneste år, både i fødevare-, fly-, bygge- og transportbranchen.

Vi bliver stadig bedre til at udnytte materialernes egenskaber, og derfor er der også kommet flere grønnere emballageløsninger, der blandt andet har fokus på genbrug og recirkulering. 

Det kan være svært at forudsige, hvordan udviklingen ser ud i fremtiden, men det er tydeligt, at vi allerede nu formår at omsætte lovgivning og EU-dagsordener til praksis, så vi kan nå de grønne mål. Læs om MC emballages miljøvenlige produkter her på siden.

Find miljøvenlige emballageløsninger til din virksomhed

Ønsker du at prioritere bæredygtige løsninger til din virksomheds forsendelser? Så tilbyder MC emballage produkter, der kan hjælpe med at reducere jeres CO2-aftryk, og som samtidig tager et øget hensyn til miljøet.

MC emballage er engagerede i den grønne omstilling – særligt når det kommer til at finde bæredygtige og CO2-reducerede emballageløsninger.

Og den miljøvenlige emballage skal være tilgængelig for alle virksomheder, der ønsker at tage deres del af ansvaret i den grønne dagsorden. 

Hos MC emballage kan du finde emballage i flere kategorier:

  • Reduceret materialeforbrug
  • Genanvendelige produkter
  • Papir i stedet for plast

Materialereduktion fokuserer på fremstillingen af produkter, der bruger færre ressourcer i deres fremstilling. Men det kan eksempelvis også henvise til produkter, som tillader dig at reducere dit eget forbrug af ressourcer, når du anvender dem. 

Produkter, der er genanvendelige, er enten produceret med en betydelig mængde genbrugte materialer, eller de er skabt på en måde, der gør dem nemme at genbruge og adskille som affald. Dette kan være tilfældet med nedbrydelige papirfyldningsløsninger.

Hos MC emballage er der også fokus på produkter, som typisk er fremstillet af plast, men i stedet kan skabes alternativt med bioplast og papir. Selvom plast kan være et effektivt materiale til visse typer emballage, kan det af hensyn til miljøet være fordelagtigt at undlade det i nogle situationer.

Så find dit miljøvenlige emballage hos MC emballage, hvis du ønsker at være med til at fremme den grønne politik. Med blot få ændringer, som at skifte til miljøvenlige emballage i forsendelser, er du et godt skridt på vejen og med til at gøre en forskel.

Send til en kollega

0.031