23948sdkhjf

Weekendophold i Jylland på Rold Storkro: Oplev Nordjyllands skønhed

Ønsker du at trække stikket og tilbringe en skøn weekend i smukke omgivelser? Så book et weekendophold i Jylland; nærmere bestemt et kroophold hos Rold StorKro i Nordjylland. Den perfekte mulighed for dig og dine nærmeste. Beliggende ved foden af den betagende Rold Skov, har vi skabt en oase for dem, der søger afslapning, kvalitetsmad og skøn natur.

Uanset om du planlægger en enkelt overnatning eller vil forkæle dig selv og dine med to, kan vi garantere, at maden på vores kro er af højeste kvalitet. Vores dygtige kokke forvandler årstidens friske råvarer til kulinariske mesterværker, og vores omfattende vinkort komplimenterer perfekt vores forskellige menuer.

Du kan vælge at nyde en fortryllende 3-retters menu i vores elegante Panoramarestaurant eller forkæle dig selv med vores populære søndagsfrokost efter en forfriskende gåtur i Rold Skov.

Så hvorfor ikke invitere dine nærmeste med på et mindeværdigt ophold på Rold StorKro, hvor vi vil sørge for, at I får en unik gastronomisk oplevelse i hyggelige og afslappende omgivelser? Vi ved, hvor vigtigt det er at tage sig tid til at koble af fra hverdagens stress og jag, og vores mål er altid at give vores gæster den perfekte ramme for en forfriskende weekend.

Kroophold i Jylland for 2: Romantik i Nordjylland

Hvis du ønsker at overraske din partner med en romantisk weekend, så er Rold StorKro det ideelle sted for jer. De smukke omgivelser omkring Rold Skov skaber den perfekte ramme for en romantisk getaway. Uanset om I drømmer om lange gåture i en af Danmarks største og mest imponerende skove eller en romantisk kanotur på Lindenborg Å, er der utallige aktiviteter at vælge imellem under jeres ophold.

Vores weekendophold tilbyder også en række lækre menuer, som I kan nyde i vores charmerende lokaler. Vores Panoramarestaurant giver jer mulighed for en uforglemmelig madoplevelse, hvor I kan nyde gourmetretter i verdensklasse og samtidig lade jer fortrylle af den betagende udsigt ud over Gravlev Ådal.

Inviter familien med på weekendophold i Danmark: Skab minder sammen

Hvis du trænger til en pause fra den hektiske hverdag og ønsker at tilbringe tid med familien, hvor du ikke behøver at bekymre dig om andet end at nyde de smukke omgivelser, er Rold StorKro det perfekte valg. Et weekendophold i Danmark er en skøn måde at genoprette forbindelsen med dine kære og skabe uforglemmelige minder.

Aalborg, Nordjyllands hovedstad, ligger inden for rækkevidde og byder på fantastiske shopping muligheder. Alternativt kan I udfordre hinanden til en omgang minigolf på vores underholdende 18-hullers bane. Uanset hvad I vælger, er der aktiviteter for hele familien at deltage i.

Om du er på et romantisk weekendophold i Nordjylland med din partner eller på en familieweekend, kan du være sikker på at få en uforglemmelig oplevelse i Rold Skov med mad i verdensklasse.

Weekendophold med hund: Lad Fido komme med

Vi ved, hvor vigtigt det er for mange af vores gæster at have deres elskede hunde med på weekendopholdet. Derfor tilbyder vi muligheden for at medbringe din firbenede ven mod et mindre gebyr på kun 100 kr. pr. nat. Din hund kan overnatte sammen med dig på værelset, så du ikke behøver at efterlade din trofaste følgesvend derhjemme.

For at sikre, at alt er klar til din hunds ankomst, bedes du venligst oplyse os om din hunds deltagelse ved bookingen.

Har du spørgsmål om vores forskellige kroophold og weekendophold i Jylland, vandreferier eller miniferier, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummeret 98 37 51 00. Se eventuelt også yderligere virksomhedsinformation på firmaprofilen på Novaindex.com.

Vores dedikerede team står altid klar til at hjælpe vores gæster med at skabe den bedst mulige oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en afslappende weekend med kulinariske oplevelser og naturskønne omgivelser hos Rold StorKro.

Send til en kollega

0.063