23948sdkhjf

Solcelleanlæg kan mindske din virksomheds forbrug

Er du interesseret i at minimere de voldsomme energiregninger, der kommer ind gennem brevsprækken i din virksomhed? Så er der råd for det! Du kan nemlig opnå en både miljøvenlig og billigere løsning i længden, hvis du vælger solcelleenergien til.

Solcelleanlæg – derfor er det praktisk

Det er altså ikke kun til private, at solcelleenergi vinder indpas. Solcelleanlæg erhverv hjælper din virksomhed af med dit store energiforbrug. Det kræver kun et budget til investering og plads til solcellerne at opnå den billigere energi. Det er desuden en ganske attraktiv tilbagebetaling, der ligger i et solcelleanlæg, så hvis du ønsker at investere dine penge i noget, der ender med at gå i plus på din konto, så er solcelleenergi et fornuftigt og godt valg. Hos Pro Elteknik kan I forvente en levetid på solcellepaneler på 25-30 år og en tilbagebetalingstid på mellem 3,7 og 7 år.

Der ses desuden en tendens til at kunder er optaget af, om deres produkter kommer fra grønne virksomheder. Det vil sige, at I også styrker jeres brandintegritet, når I kan informere om, at jeres energi kommer fra en grøn energikilde.

Har I et område på virksomhedens grund, hvor der er plads til et anlæg, kan I få opsat et helt panelanlæg. Det kan også blive opsat på tagflader af virksomhedens bygninger, alt afhængig af, hvad der er mest praktisk og realistisk for jeres virksomhed.

Køb paneler af høj kvalitet

Det er vigtigt, at jeres behov og ønsker kan imødegås, når I skal have solceller. Derfor er det en god idé at kontakte selskabet, I ønsker at købe solceller fra, så I sammen kan aftale, hvor mange solceller, I bør have, hvor de skal placeres etc.

Skal solcellerne anlægges på en tagflade, skal I have kontakt til en ingeniør, fordi tagets bæreevne skal kunne godkendes, så I ikke risikere at montere solcelleanlæg, der får jeres virksomhedsbygninger til at bukke under. Ud fra jeres årlige energiforbrug, kan I sammen med elselskabet udregne hvor mange solcelleanlæg, I cirka har brug for for at kunne få jeres forbrug dækket.

Når anlægget er blevet monteret, vil I, sammen med projektlederen for solcelleanlægget, gennemgå alle de funktioner, anlægget har. I kan lære at forstå, hvordan den daglige betjening fungerer, så I er helt med på, hvad jeres nye energi betyder for jeres daglige forbrug og betjening af strøm. I kan blive endnu klogere på dette hos Pro Elteknik.

Send til en kollega

0.033