23948sdkhjf

Tømrerfirmaet Vestergaard er dit lokale tømrerfirma i Thisted og omegn

Tømrerfirmaet Vestergaard er dit lokale tømrerfirma i Thisted og omegn. Vi er en familievirksomhed med dybe rødder i Thy, og vi har gennem årene udført mange forskellige opgaver i området.

Uanset om du skal bygge et nyt hus eller have en tilbygning, står vores tømrerfirma klar til at håndtere en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver i Thisted og Thy. Vi kan hjælpe med alt fra tagarbejde og energioptimering til renovering af dit hus eller sommerhus.

Kvalitet og god service er hjørnestenene i vores virksomhed. Vores ca. 25 medarbejdere består af erfarne tømrere og tømrerlærlinge, der alle arbejder ud fra principperne om høj kvalitet og god service.

Tømrer med fokus på kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og stræber altid efter at levere et professionelt resultat. Som en ekstra tryghed for vores kunder fungerer vi også som håndværkstaksator for GF Forsikring, og alle vores udførte opgaver er dækket af Dansk Byggeris garantiordning "Byg Garanti".

Når du vælger Tømrerfirmaet Vestergaard, kan du forvente kvalitetsarbejde og professionel rådgivning. Vi anvender kun de bedste kvalitetsmaterialer til både store og små opgaver, og vi er altid klar til at guide dig i valget af materialer til din renovering.

Vi varetager også totalentrepriser og kan hjælpe dig med at opføre en ny garage, carport, sommerhus eller et helt nyt hus. Vores erfarne tømrere vil være med dig hele vejen fra rådgivning og tegninger til selve konstruktionen. Vi lægger vægt på at skabe en helhedsløsning, der passer til dine ønsker og behov, og vi sørger for at følge opgaven til ende.

Hvis dine vinduer og døre trænger til en opfriskning eller udskiftning, kan vores tømrere også hjælpe dig med det. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige vinduer og døre, der passer til din boligs arkitektur, og i nogle tilfælde kan vi nøjes med at udskifte en del af vinduerne og dørene for at matche de eksisterende.

Tagudskiftning er en anden service, vi tilbyder i Thy og på Mors. Uanset om du har brug for et nyt tag, fordi det gamle er slidt, eller hvis du ønsker at forbedre udseendet af dit hus, kan vores tømrere hjælpe dig. Vi er bekendt med de forskellige regler og forskrifter, der gælder for tagudskiftning, og vi sikrer, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med kvalitetsstandarder.

Når du vælger Tømrerfirmaet Vestergaard, kan du regne med pålidelighed, grundighed og en høj grad af professionalisme. Vi går op i at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, og vi er altid parate til at rådgive dig gennem hele processen.

Kontakt Tømrerfirmaet Vestergaard

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du nå os på telefon, e-mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt for at besvare dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud.

Tømrerfirmaet Vestergaard A/S er beliggende på Vorupørvej 152, 7700 Thisted, og vi kan kontaktes på telefonnummer 97 93 75 85 eller via e-mail på post@toemrerv.dk. Vores CVR-nummer er 21751200.

Vores tømrerfirma er stolte af vores arbejde og vores engagement i at levere høj kvalitet og god service til vores kunder. Vi sætter en ære i at være dit pålidelige valg, når du vælger os som din lokale tømrer i Thisted og omegn.

Uanset om du har brug for hjælp til renovering, ombygning, nybyggeri eller udskiftning af vinduer og døre, kan du regne med Tømrerfirmaet Vestergaard til at levere et solidt og pålideligt håndværk. Vores erfarne og dedikerede tømrere og snedkere står klar til at tage sig af dine tømreropgaver og sikre, at du får det resultat, du drømmer om.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med dit næste tømrerprojekt. Vi ser frem til at samarbejde med dig og skabe smukke og holdbare løsninger til dit hjem.

Send til en kollega

0.016