23948sdkhjf

En mere effektiv arbejdsplads

Når det gælder om at spare på energien, er et af nøgleordene effektivitet.

Vi behøver ikke nødvendigvis stoppe med at tage varme bade eller besøge familie langt væk, men det er vigtigt, at vi udnytter den energi, der er til rådighed, på en effektiv måde. Dette gælder sådan set på alle områder i livet – både i privatlivet og på arbejdspladsen. Men netop på jobbet kan det være rigtig godt at sætte ekstra fokus på energiforbrug og effektivitet, da det måske er noget, som medarbejderne også tager med sig hjem bagefter. Det kan I læse meget mere om i denne guide.

Bæredygtig energi
Ligegyldigt hvilken slags virksomhed, du driver, kan det være en rigtig god idé at sørge for, at størstedelen af jeres energiforbrug kommer fra bæredygtige kilder. På den måde kan I være med til at sørge for, at jorden også er et godt og beboeligt sted langt ude i fremtiden. Heldigvis findes der mange forskellige former for bæredygtig energi, så I har gode muligheder for at omlægge jeres forbrug. En oplagt mulighed er selvfølgelig vindenergi, og Danmark er da også et af de lande, der har været i front, når det kommer til vindmøller og andre innovative energiløsninger.

Besparelser
Selv hvis hovedparten af jeres strøm kommer fra bæredygtige energikilder, er det nødvendigt at være opmærksom på, hvordan denne energi kan udnyttes effektivt. Der er ingen grund til at lade grøn energi gå til spilde, og derfor kan du og dine medarbejdere med fordel have ekstra fokus på jeres energiforbrug i hverdagen. I kan for eksempel indstille lys, som automatisk slukkes, når der ikke længere er nogen mennesker i rummet. Man kan bruge samme model til vandhaner, så vandet ikke ender med at løbe en hel weekend igennem til ingen verdens nytte. 

Effektiv lagerdrift
Rigtig mange virksomheder har et lager tilknyttet, og her er det rigtig vigtigt, at driften foregår på en effektiv måde. Det kan nemlig hurtigt blive en meget uoverskuelig opgave at bestyre en lager, som ikke er organiseret tilstrækkeligt. Derfor er det vigtigt, at du får et effektivt system stablet på benene, og bl.a. anskaffer dig nogle møbler, som kan gøre driften nemmere. I har for eksempel brug for at godt reolsystem, hvor det er nemt at finde og flytte på jeres varer. En mulighed er reoler af stål, som kan bruges til mange forskellige formål. Det kan I læse mere om her.

Send til en kollega

0.016