23948sdkhjf

Sådan sikrer du et varmt og hyggeligt hjem

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst, og inden længe banker vinteren på døren. Dagene bliver mørkere og temperaturen falder. Heldigvis findes der et væld af forskellige muligheder for at opvarme hjemmet.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan tage hyggen med indenfor og samtidig effektivt opvarme hjemmet i den kolde vintertid. 

Lys i mørket 
Der er ingen tvivl om, at 2020 har været et anderledes år end vi hidtil før har oplevet. Selvom mange af os har lyst til at rejse væk og opleve verden, som vi tidligere kunne, må vi i år tage hyggen og oplevelserne med indenfor. Heldigvis siger kalenderen inden december, hvilket indbyder til ekstra hygge og nærvær med dem som vi har kær. 

Der findes mange forskellige aktiviteter, som du og familien kan give jer i kast med i den kommende juletid. Til indendørs hygge er det vigtigt med et dejlig opvarmet hjem. Ønsker du at varme hjemmet op på en måde, som garantere et ekstra højt niveau af hygge, kan du med fordel vende blikket mod brændeovnen. For findes der noget mere hyggeligt end at sidde inde foran pejsen, mens flammerne knitre og lyser hjemmet op? 

Fremtidens brændeovne 
Måske er du en af dem, som tænker at brændeovne hører fortiden til. Det er også helt forståeligt. Tidligere krævede brændeovne, at man havde et stort skur fyldt med brænde, så man hele tiden kunne holde gang i flammerne - og i varmen. Sådan fungerer det slet ikke i dag. Den traditionelle brændeovn er i dag udskiftet med pilleovne, som ikke kræver bunkevis af brænde, men blot skal fodres med træpiller. Træpillerne fylder mindre end træ, og behøver ikke stå indendørs, så længe de blot er dækket for regn og sne - eksempelvis med plast over sig. Således sparer du med en pilleovn en del mere plads end med en klassisk brændeovn. 

Derudover findes pilleovne i smukke og minimalistiske designs, som tilføjer et æstetisk udtryk i hjemmet. Samtidig er pilleovne meget støjsvage grundet en lukket blæsemotor, som sikre at støjniveauet holdes så lavt som muligt. Lyder det som noget for dig, kan du eksempelvis vælge en lydløs pilleovn fra Ecoteck. 

Hold hjemmet varm og spar penge 
Udover et minimalt støjniveau, sikre en pilleovn også en lavere varmeregning. Ved at skifte til en pilleovn, kan du spare 50-70% på dine varmeudgifter samtidigt med, at miljøet skånes for unødig CO2 udslip. Med en pilleovn får du et behageligt indeklima med en konstant temperatur. Vil du vide mere om, hvordan du kan spare penge og samtidig opvarme hjemmet på hyggeligste vis, kan du her læse mere om Ecoteck pilleovne. 

Send til en kollega

0.063