23948sdkhjf

Luft til luft varmepumpe giver billigere varme

Er du interesseret i at spare penge, og har du enten elvarme eller oliefyr lige nu, så er der masser af penge at hente ved at skifte til en luft til luft varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe er nemlig langt mere effektiv end både elvarme og oliefyr, og så kan den spare dig for en tung varmeregning mange år fremover. 

En luft til luft varmepumpe er op til 6 gange så effektiv som elvarme

Varmer du dit hus, sommerhus eller fritidshus op med elvarme, så får du typisk 1 kW varme pr. kW, der går ind i din elvarme. Med andre ord får du altså ligeså meget energi ud, som du tilsætter. Men en luft til luft varmepumpe er langt mere effektiv end elvarme, og nogle modeller kan faktisk give dig helt op til 6,2 kW varme pr. kW, du fører ind i den. På den måde kan du altså hurtigt spare en del penge på varmebudgettet, der i stedet kan gå til husforbedringer, andet forbrug eller noget mere sjovt.

Når du skal kigge efter en varmepumpe, der er mere effektiv end elvarme, så skal du se på SCOP-værdien på en given luft til luft varmepumpe. Det er den værdi, der angiver, hvor meget varme du får pr. kW.

Find en luft til luft varmepumpe, der passer til dit budget

Du kan finde mange forskellige luft til luft varmepumper, og de findes derfor også til mange forskellige budgetter. Derfor er det muligt for dig at finde en luft til luft varmepumpe, der passer til det budget, du har. Du skal dog være opmærksom på, at nogle af de allerbilligste modeller på markedet ikke nødvendigvis er ligeså gode som andre, der koster lidt mere. Sørg derfor altid for at købe en luft til luft varmepumpe fra et mærke, som du stoler på, så du er sikker på, at din garanti gælder længe. Det kan også spare dig penge på længere sigt, når du investerer i en luft til luft varmepumpe i en god kvalitet, fordi du kan være mere sikker på, at den ikke går i stykker, eller at der er kyndige folk, der kan reparere den for dig.

NovaSolar hjælper dig med at installere din luft til luft varmepumpe

 Vil du spare penge ved at skifte til en luft til luft varmepumpe, så kan NovaSolar hjælpe dig. De er nemlig eksperter i luft til luft varmepumper, og på deres hjemmeside novasolar.dk har de et stort udvalg af luft til luft varmepumper, der passer til alle behov. NovaSolar kan også hjælpe med at installere din luft til luft varmepumpe, så du ikke skal bøvle med noget. Og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, så er de altid klar til at hjælpe dig på vej, så du tager et valg, der passer til dine behov. Er du nysgerrig på dine muligheder for at skære ned på dit varmebudget, så klik ind på novasolar.dk, ellers køb luft til luft varmepumpe her.

Send til en kollega

0.085