23948sdkhjf

Sådan sikrer du dig bedst et højere afkast af dine aktier

Finanskrisen er for længst bag os, og de seneste ti år har aktiemarkederne kun bevæget sig en vej, nemlig fremad.

Det betyder, at du skal have været svært uheldig for ikke at opnået et positivt afkast af dine investeringer i verdens aktiemarkeder, men hvordan kommer du videre derfra og sikrer dig at overskud, der virkelig kan mærkes på bundlinjen?

Hos Fondsmæglerselskabet Investering & Tryghed har man lang og dyb erfaring med investering i aktier. Faktisk har selskabet præsteret noget så imponerende som et afkast på hele 14% p.a. på deres investeringer i aktier i løbet af de seneste ti år.

Investering i aktier med et tvist
Når man som fondsmæglerselskab skal sikre sine kunder et tilfredsstillende afkast af deres investeringer, er det ifølge Investering & Tryghed en forudsætning, at man tør tænke anderledes og lidt mere utraditionelt, end de øvrige aktører på markedet. Det vil sige, at for at opnå et højere afkast end normalt af sine investeringer, er man som investeringsselskab nødt til at gribe aktiemarkedet en lille smule anderledes an, når man sammensætter sine kunders investeringsportefølje.

Det har man hos Investering & Tryghed blandt andet opnået ved at revurdere processen for, hvordan selskabet udvælger sine aktier, antallet af aktier, der er blevet investeret i, samt hvor langsigtet en investeringsstrategi, man skal holde sig til. Dette har selskabet i høj grad lykkes med ved at fokusere på sine kernekompetencer inden for investering i nordiske aktier.

Kompetencefokus som grundstenen i alle investeringer
Hovedforklaringen på hvordan I&T er lykkes så godt med deres strategi for aktieinvestering skal findes i selskabets fokus på særligt de nordiske aktiemarkeder. Dette fokus er med til at målrette hver enkelt investering og sikre overskuelighed i en ellers sammensat investeringsverden.

Af samme grund rådgiver virksomheden ikke om investeringer i andre aktiemarkeder som det amerikanske eller russiske. Det er med til sikre, at virksomheden altid er kompetencemæssigt stærkest, når der skal investeres kva deres stærke kendskab til nordiske aktier. Dog udelukker denne tilgang ikke globale investeringer. De foregår bare igennem de nordiske virksomheders investeringer i globale markeder.

Alternative investeringsformer gør porteføljen robust
I stærk kontrast til denne investeringstype fokuserer et af virksomhedens andre kompetenceområder på alternative investeringer. Her er fokus det modsatte af aktier. Altså investeres der i alt andet, end hvad man kender af traditionelle investeringstyper som aktier, obligationer eller valutaer.

Hos Investering & Tryghed er fokus altid på sikre investeringer, men det betyder ikke, at man altid skal tænke i det samme spor, når man investerer. Derfor har selskabet valgt at tilbyde sine kunder muligheden for at kombinere aktieporteføljen med et mix af traditionelle aktier og obligationer fra nordiske aktiemarkeder med alternative investeringsformer som ejendomme, råvarer og endda kunst og vine.

Det giver et spændende mix med nye muligheder på både den korte og lange bane, da en større investeringsvariation også er med til at sikre risikospredning og gøre den samlede portefølje mere robust. Da det er en investeringsform med en lidt højere risikograd, anbefales det dog ikke, at man som kunde lægger mere end 5-10% af sine midler i denne type investeringer.

Send til en kollega

0.015