23948sdkhjf

2020 er året med færrest brande siden 2012

Siden 2012 har det ikke været færre brande, end der er i dag. Men hvordan kan det være?

Det vil du blive klogere på i det nedenstående afsnit, hvor du vil blive præsenteret for ABA-anlæg, og hvordan et ABA-anlæg kan være medvirkende til at redde menneskeliv og forhindre uoprettelige skader i hele Danmark. Hvis et ABA-anlæg lyder interessant, kan du kontakte ABA Installatør Bagger Låse & Alarm A/S.

Øget fokus på brandsikring
I løbet af de seneste par år er der kommer mere og mere fokus på brandsikring. Flere og flere virksomheder vælger at investere i brandsikring, og brandsikring er ikke sted, hvor virksomheder har lyst til at spare penge. Den rigtige brandsikring kan i høj grad være forskellen, hvis der skulle udbryde brand i din virksomhed. Et ABA-anlæg er for dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med brandsikkerheden. Men hvad er et ABA-anlæg egentlig?

Hvad er et ABA-anlæg?
Et ABA-anlæg er et automatisk brandalarmanlæg, som har det formål at opfange branden i det tidligst mulige stadie. ABA-anlægget kontakter i den sammenhæng automatisk redningsberedskabet så hurtigt som muligt. Det betyder, at myndighederne vil være i stand til at nå frem, før det er for sent. Hvis du vælger at investere i et ABA-anlæg, så vælger du at prioritere sikkerhed fremfor alt - både i forhold til menneskeliv, men også i forhold til det materielle i din virksomhed.

Forskellen på et ABA-anlæg og en almindelig brandalarm
Den primære forskel på et ABA-anlæg og en almindelig brandalarm er, at der er langt flere justeringsmuligheder ved et ABA-anlæg. Du kan f.eks. tilpasse følsomheden i forhold til, hvor meget eller lidt røg, der skal til, før brandalarmen reagerer.

ABA-anlægget kan ligeledes automatisere følgende elementer:

 ·         Stoppe ventilationsanlæg

·         Kontrollere ind- og udgange

·         Aktivere vandsprinklere

·         Tilkobling til varslingsanlæg

·         Sænke iltniveauet i relevante lokaler

·         Automatisk kontakt til myndighederne

Lad ikke COVID-19 stå i vejen for inspektioner
 Selvom udbruddet af COVID-19 har skabt nogle forudsætninger, der gør, at vi så vidt muligt undgår menneskelige interaktioner, skal det ikke stå i forvejen for regelmæssige inspektioner. Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut udtaler selv, at COVID-19 ikke skal ses som en forhindring i forhold til inspektioner af brandtekniske installationer.

Det er vigtigt at få tjekket brandtekniske installationer jævnligt. Det er bedre at være proaktiv i sådanne situationer end at tro, at alt er i den

Send til en kollega

0.11