23948sdkhjf

Find det rette bogføringsprogram

Hvis du arbejder som selvstændig konsulent inden for bæredygtighed og energi, så kender du sikkert til alt papirarbejdet, der hober sig op sidst på måneden.

Du kan nu få et bogføringsprogram på computeren, som klarer alle dine bogføringsopgaver for dig. Så sikrer du, at bilag og kvitteringer er i orden, og at tallene stemmer efter bogen. Og så slipper du for alle de mapper, der ellers hober sig op på hylderne derhjemme eller på kontoret. 

Sidst på måneden er der altid et regnskab, der skal gøres op. Som iværksætter eller selvstændig er der meget papirarbejde, man skal stå med selv, og det kan være uoverskueligt, når man skal have alle regningerne til at stemme. Du behøver ikke at sidde med det selv. Der findes masser af bogføringsprogrammer på nettet til at hjælpe dig og din virksomhed med at klare alle bogføringsopgaver. 

Hyr en regnskabsrobot
Med et regnskabsprogram fra Dinero er du sikker på, at dine bogføringsopgaver bliver klaret til tiden. Den er skabt til at gøre arbejdet lettere for dig, så du kan fokusere på din kerneopgaver i din virksomhed. Om det er konsulentarbejde, eller du lige er sprunget ud som iværksætter, så kan Dinero hjælpe dig i gang, så du ikke overser noget. Du sparer både tid og penge. 

Du bevarer først og fremmest det økonomiske overblik. Hvis du står med mange opgaver på hånde og har mange forskellige kunder, så kan det være svært at holde styr på i sidste ende, og det kan i værste fald koste dig penge på bundlinjen, hvis du skulle misse en faktura. 

Du uploader bare din faktura til regnskabsprogrammet – det tager ikke mere end et par minutter. Så kan du trygt smide de krøllede kvitteringer ud, som bare hober sig op på skrivebordet. Slut med alle de papirer, der er svære at holde hoved og hale i. 

Få regnskabet på mobilen
Med Dinero kan du få et regnskabsprogram direkte på mobilen. Så har du altid regnskabet lige ved hånden, om du er ude eller hjemme. Det har aldrig været lettere at bogføre. Og hvis du har styr på alle papirerne, så kan du fokusere på det vigtigste for dig og din virksomhed: nemlig dine kunder. 

Med et ubetinget fokus på dine kunders behov, sikrer du ikke bare flere penge på bundlinjen, du skaber også et godt ry og et solidt grundlag for flere kunder. Du får mere tid på hænderne og mere overskud til at håndtere de kerneopgaver, du elsker at beskæftige dig med. Bogføringsarbejdet behøver ikke længere være støvet og kedeligt, når det kan lagres på mobilen. 

Som skabt til iværksættere
Dinero er skabt ud af en iværksætterånd. Det betyder, at det er brugervenligt, enkelt og ukompliceret. Det er skabt for at gøre hverdagen lettere for de tusindvis af selvstændige og iværksættere, der kæmper en brav kamp hver måned for at holde deres virksomhed i gang. For det er hårdt at være iværksættere. Det er hårdt at få tallene til at slå til og have sorte tal på bundlinjen.

Derfor kan du med fordel prøve Dinero gratis og se, om det er noget for dig. Du vil straks opleve, hvordan en byrde bliver løftet fra dine skuldre. Du kan gøre livet lettere for dig selv som iværksætter eller selvstændig konsulent. Du vil kunne få deres bogføringsprogram til at holde overblik over økonomien for dig og gøre livet lidt lettere for dig. Der er behov for iværksættere i Danmark, særligt inden for bæredygtighed og energi. Det er her de gode ideer skal trives. Derfor skal du ikke lade det besværlige papirarbejde stå i vejen for dine gode idéer.

Send til en kollega

0.031