23948sdkhjf

Derfor bør din virksomhed vælge fibernet

I dag er der ikke bare én mulighed for at få en god internetforbindelse til din virksomhed.

Faktisk er der flere forskellige muligheder, som du helt selv kan vælge imellem, og udvalget bliver kun større i takt med udviklingen. Det har blandt andet resulteret i udviklingen af fibernet, der er en fremragende internetløsning, som kan klare stort og småt.

I denne artikel fortæller vi dig mere om det populære fibernet, og hvorfor du bør vælge dette til din virksomhed. Vi fortæller dig mere om de mange fordele, der er ved fibernet som internetforbindelse til din virksomhed.

Hvad er fibernet?
Når det kommer til internetforbindelser, er den mest velkendte udbyder nok det klassiske bredbånd. Bredbånd har et signal, der sendes via elektricitet i kobberet, som sidder inde i de sorte plastiskledninger. Men bredbånd har fået kamp til stregen af det lynhurtige fibernet, der er en innovativ internetteknologi.

Fibernet er en internetforbindelse, der er baseret på lyslederteknologi, som giver dig en langt hurtigere forbindelse. Kablet består af lyslederfibre, hvor data transporteres som lys gennem disse kabler og dermed giver dig en hastighed, der bevæger sig langt hurtigere.

Forskellen på fibernet og bredbånd i brug
Når vi sammenligner fibernet og bredbånd, handler det ikke kun om prisen, hvor du her kan se priser på fibernet for din virksomhed. Stabiliteten mellem de to forbindelser adskiller sig i høj graf fra hinanden. En fibernetforbindelse er meget stabil og uafhængig af det antal af brugere, der er i gang på samme tid. Anderledes forholder det sig med bredbånd, der varierer alt efter antallet af brugere.

Derudover leverer fibernet en særdeles høj hastighed, der typisk er omkring 1000/1000 Mbit, hvor mod bredbånd, der typisk leverer 20/50 Mbit, derfor er en del langsommere. I forhold til pris vil fibernet være en smule dyrere end bredbånd, men til gengæld kan du være sikker på, at arbejdsgangen foregår upåklageligt og i sidste ende sørger for en mere effektiv arbejdsdag.

Derfor har du brug for fibernet i din virksomhed
Fibernettet er kommet for at blive, og det har altså en række fordele med sig, når det kommer til hastighed og brugervenlighed. Fibernet findes i dag primært i de større byer, men fibernettets dækning bliver hele tiden udviklet. Allerede i 2017 blev der installeret fibernet i COOPs 1200 butikker landet over, der har sørget for solid forbindelse til byernes beboere.

Fibernet kan altså være med til at holde gang i hjulene i din virksomhed. Når vi kigger på antallet af Mbit, der er nødvendige for din arbejdsgang, vil en internetforbindelse med 20 Mbit eller derunder ikke kunne håndtere flere end to brugere på samme tid. Skal dit internet dermed dække hele din virksomhed, vil fibernettet være den bedste – og formentlig også den billigste – løsning i og med, at du ikke skal supplere med flere forskellige routere rundt på kontoret. 

Send til en kollega

0.047