23948sdkhjf

Faldstammerørene i din bygning skal løbende vedligeholdes

Oplever du, at spildevandet i bruseren eller i håndvasken har svært ved at løbe ud i afløbet? Så er faldstammen højst sandsynligt helt eller delvist tilstoppet, og den kræver derfor en rensning. Læs mere om faldstammer, vedligeholdelse og rensning af disse her.

Faldstammen i etageejendomme

Hvad er en faldstamme? En faldstamme er et rør, der transporterer al spildevand i din etageejendom. Det kan eksempelvis være vand fra din køkkenvask, dit bad eller dit toilet. En faldstamme er et lodret rør, som i eksempelvis lejlighedskomplekser forbinder alle lejligheder og på den måde hjælper hele bygningen af med spildevand.

Vedligeholdelse af faldstammen

Holdbarheden på faldstammerør er typisk mellem 50 og 80 år, men det betyder ikke, at man som bruger kan smide hvad som helst i afløbet, da det kan resultere i lækage eller tilstoppede rør. Især fedt og olie kan tilstoppe afløbet, ligesom hår og madrester heller ikke er godt for systemet. I køkkenet kan en opsamlingssi være yderst behjælpelig, da den kan sættes øverst i røret og dermed stoppe det værste fedt og madrester fra at løbe ned gennem afløbet.

Som en del af vedligeholdelsen af faldstammen i en etageejendom er det en god idé at rense rørene løbende, så det ikke ender i en fuld tilstoppelse, der kræver mere arbejde end en regelmæssig rensning.

Rensning af faldstammerør

Selvom du løbende sørger for at vedligeholde dine faldstammerør, og de er lavet af yderst robuste rør, kræver de af og til professionel rensning eller udskiftning. Hos GreenPipe har de opfundet en relining metode, hvor de optimerer hele processen ved vedligeholdelse af faldstammer. Ved relining udfører GreenPipe med deres egne coating-maskiner en indvendig forstærkning af rørene, så de står som nye og kan holde i mange år frem. En relining af rørene foregår uden kemikalier, og de renses med kæder og vand. Denne form for renovering af faldstammer er den mest beboervenlige, da det kun tager få dage pr. lejlighed og indebærer hverken byggerod, støj eller støv. Med GreenPipes relining får du altså en bæredygtig, effektiv og beboervenlig renovering af dine faldstammerør. 

Send til en kollega

0.078