23948sdkhjf

Spar på energien til mødet

Der er i dag mange, der er beskæftiget på en måde, så det for dem er nødvendigt at holde både større og mindre møder ret ofte med for eksempel potentielle kunder og nuværende kunder

Og ofte er møderne nogle, der bliver afholdt online, idet der kan være store afstande mellem de deltagende. Det er noget, der kræver meget energi, da det betyder, at du ofte skal have din egen computer koblet til en større skærm. Begge dele skal have strøm, og måske er det også nødvendigt for dig med noget godt lys, en ordentlig mikrofon og en mus, der alt sammen også kræver strøm.

Brug effektive værktøjer
Der er således meget energi, der bruges til blot at holde et enkelt møde. Og når den mængde ganges ud på alle de deltagende, er der rent faktisk tale om noget, der kan gøre skade på miljøet. Derfor handler det om at benytte sig af de alternativer, der kan være med til at nedsætte dit forbrug, og hvis disse i form af værktøjer også kan gøre det langt mere effektivt for dig at deltage i et møde, er der kun positive ting at hente. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig online på en Lenovo ThinkSmart Hub 500.

Mødet uden problemer med elektronik der driller
Her er der nemlig tale om et lille værktøj, der giver dig alle funktioner i én. Dette er en lille skærm, der er yderst nemt at bruge og gøre til en del af den normale hverdag. Dermed er den også nøglen til mere effektive møder, hvor der altid er styr på elektronikken, og hvor der ikke skal bruges både tid og ressourcer på at få lyd, lys og billede til at køre, som det forventes. Du kan derfor med et enkelt klik starte mødet op blandt andet via Skype.

Send til en kollega

0.016