23948sdkhjf

Lej en båd og slip for trængslerne på ferien

Støj, trængsel, mennesker alle vegne. Mistet bagage, trafikpropper, larmende børn… Udfordringerne er mange, når ferien kalder, og familien drager af sted. Uanset om vi snakker færger, fly, tog eller sågar camping.

Vil du gerne foran i køen til den afslappende ferie og alligevel få lidt af hvert? Så overvej en sejlerferie. Hvis du ikke selv ejer fartøj så lej en båd og drag på eventyr. Du bestemmer selv destination, besætningsmedlemmer og oplevelser. Vil du bare slappe af på dækket med badning, snorkling og drinks i hånden? Eller vil du gerne opleve natur, kultur og seværdigheder? Det hele kan du få med en sejlerferie. Du kan endda få en kaptajn ombord, hvis du gerne vil slippe tøjlerne helt og bare slappe af. Alt starter på Boataround.com, som står for bådudlejning og sikrer dig alle de praktiske informationer.

Bådudlejning er den nye form for airbnb
Det har længe været kendt at dele boliger gennem airbnb-konceptet. Når du ikke bruger din bolig, kan du leje den ud til andre, ligesom du kan leje en feriebolig et helt andet sted. Nu kan du gøre det samme med feriens båd. Ejer du en båd, du i perioder ikke bruger, kan du udleje den, i stedet for at den blot ligger stille i havnen. Er det dig, der modsat ikke selv ejer en båd, kan du nemt og bekvemt leje en til ferien. Sejlerferie er ikke længere blot forbeholdt dem, der har råd til egen båd og havneplads. På den måde kan du nu komme på ferie til både Caribien, Thailand eller Grækenland til søs for langt mindre udgift end tidligere. Det krystalblå hav og de unikke eventyr venter allerede på dig..

Struktureret eller improviseret ferie?
Nogle foretrækker at ferien er planlagt ned i mindste detalje. Tidspunkt for udrejse, markerede seværdigheder og nøje fastlagte oplevelser. Andre er mere impulsive og tager det på den improviserede måde. Uanset hvilken type du er, kan en sejlerferie passe dertil. Du når hurtigt frem til dit lejede skib og kan sejle hen, hvor du ønsker. Har du en dag lyst til at se noget helt andet, end du troede dagen i forvejen, er mulighederne fuldstændigt åbne. Det samme gør sig gældende, hvis du en dag simpelthen bare har lyst til at nyde solen på dækket i stedet for den seværdighed, du egentlig havde planlagt. Du er kort sagt fuldstændig selv herre over mulighederne på din sejlerferie, så start den i dag på Boataround.com

Send til en kollega

0.015