23948sdkhjf

Et tilbud til det moderne menneske

De fleste af os ønsker at være med, hvor tingene sker. At være med på moden som en aktiv del af samfundet – essensen af at være moderne.

Følelsen af at opleve det ukendte for at afprøve sig selv overfor sine omgivelser. Det kan være nye tilbud inden for kultur, som f.eks. film, musik eller en ny bar i indre by. At leve i storbyen kan være lig med en hektisk dagligdag med uendeligt mange tilbud at forholde sig til. De mange stimuli og muligheder kan i sidste ende gøre os stakåndet.

Mad er derfor også et punkt, hvor man som borger i storbyen kan vælge det moderne sted. Ligeledes et sted, der giver energi og glæde. Kæden OLIOLI i København leverer den moderne madoplevelse til storbymennesker: til den unge, midaldrende og ældre borger. Et ægte urbant spisested, hvor kunden har frit valg mellem et stort udvalg af ingredienser. Konceptet indkapsler fænomenet om at spise moderne og sundt i en travl hverdag. Kæden OliOli har bredt sig fra én sund restaurant Frederiksberg til hele fem spisehuse i København.

OliOli serverer den moderne mad
Det bærende koncept i madkæden OliOli er at levere det sunde og fleksible madtilbud. Spisestedet serverer den hawaiianske ret i form af poke bowl. En skål med ris, salat og fisk. Et kulturfænomen fra stillehavsøen, som kan dateres tilbage fra 1970’erne. Her tilberedte lokale fiskere deres fangst med ris og salat - hvilket blev til snackretten poke. De to ejere af OliOli har begge asiatiske rødder. Et sammenspil der betyder, at det asiatiske køkken har leveret sit bidrag til den hawaiianske specialitet.

Kæden serverer på den måde saucer fra det asiatiske køkken, som kunden kan komme oven på skålen med sunde ingredienser. Alt er et valg hos OliOli, hvilket bringer kundens egne behov på banen – hver bowl har derfor muligheden for at være helt unik ud fra kundens valg af sammensætning. Hos OliOli kan der både tages valg om type ris, type salat, type kød samt et stort udbud af saucer. Kæden laver ligeledes standardretter, hvor gæsten kan være sikker på sammensætning af kvalitet.

En restaurant i vækst
OLIOLIs succes bygger på ”at skabe autentisk glæde og fornyet energi til det moderne menneske” ifølge ejerne. Restauranten skaber fleksibiliteten ved både at servere mad i kædens restaurant og som take-away. Retten er desuden praktisk at have med på farten, som madpakke til gåturen eller picnic i Frederiksberg Have. Poke bowls er både velegnet til frokost, snack og aftensmad. Kæden serverer ligeledes hjemmelavet juice til sine hawaiianske portioner. En lang række tilbud, der på samme måde som maden fokuserer på det sunde og moderne valg for storbymennesket.

Kæden gør det nemt for kunderne at få glæde af relationen til OliOli. Udover råvarer og service med kvalitet, så kan du lege med på kædens rabatleg i form af Joy cards. Kunden får mulighed for at spare penge på sine køb af bowls ved at købe et ti-klips-kort til spisestedet. OliOli gør det i særdeleshed muligt at være moderne og samtidig holde budgettet på SU. Et spisested for den hippe borger i København. Led efter en OliOli i nærheden af dig – en chance for at være med på bølgen med hensyn til hawaiiansk kultur.

Send til en kollega

0.047