23948sdkhjf

Derfor kan bukning være en god løsning for dig

Der findes den dag i dag mange forskellige, konkurrencedygtige processer inden for arbejdet med forskellige emner. Én af dem, som har vundet frem, er bukning, der sikrer en af de laveste enhedsomkostninger. Bukning kan løse mange forskellige opgaver for dig og din virksomhed, men hvordan fungerer bukning, og hvorfor skal du benytte dig af det? Læs med her, og lær hvordan bukning kan hjælpe dig inden for pladebearbejdning.

Hvordan fungerer bukning?

Bukning er en bearbejdningsproces af et materiale, der sørger for en permanent formændring. Materialet placeres mellem to presseværktøjer, der trykker emnet med stor kraft i enten varm eller kold tilstand. Kraften fra de to presseværktøjer får materialet til at bukke sig fra sin originale form til sin nye form ud fra den ønskede vinkel og udformning.

Processen i sig selv virker ret simpel, men det er visse ting, som du skal tage højde for. Det kan være svært at holde præcisionen hele vejen igennem, og samtidig skal man være opmærksom på tilbagefjedring, der kan finde sted i takt med, at materialet ændrer sig. Dette betyder, at man skal have den nyeste teknologi inden for bukning, der kan eliminere dette problem og dermed sikre den højeste kvalitet.  

Forskellige typer af bukning

Inden for bearbejdningsprocessen, bukning, findes der forskellige typer, der alle bidrager forskelligt. En af disse typer er kantbukning, der udføres ved et pres fra et overværktøj ned mod et underværktøj, som er udformet som et ‘V’. Denne metode er kendetegnet ved høj præcision og et højt output. Derudover findes der også robotbukning, der primært bliver brugt i arbejdet med større serier. Her kan man typisk producere en større mængde af emner hurtigere og mere effektivt samtidig med, at præcisionen opretholdes, så man sikrer ensartethed. 

Derfor skal du benytte dig af bukning

Bukning er en fordel for dig og din virksomhed, da det kan bruges til mange forskellige ting. Det er kreativiteten, der er i centrum, og mulighederne er store. Det bliver brugt i mange forskellige brancher og tager udgangspunkt i mange forskellige materialer. På den måde kan det bruges til forskellige specialfremstillinger grundet de forskellige typer af bukning.

Bukning med professionelt værktøj

Hvis du står og skal bruge hjælp til bukning i din virksomhed, så er Reservedelsfabrikken klar til at give en hjælpende hånd. De har den nyeste teknologi inden for bukning og tilbyder både kantbukning og robotbukning alt efter dine behov. På den måde sikrer de den højeste præcision og kvalitet i arbejdet med forskellige emner. De rådgiver dig, hjælper dig og fleksibilitet er et af deres nøgleord.

Send til en kollega

0.016