23948sdkhjf

Lagerkasser til øget effektivitet

Med de rette lagersystem, kan du skabe en mere optimal og effektiv arbejdsplads for dine ansatte.

Selvom mange blot ser en plastikkasse som en kasse uden nogen synderlig betydning, så kan den rette løsning gøre dit værksted til et bedre sted at arbejde.

I denne artikel kommer vi med gode råd til, hvorfor du bør investere i et ordentlig lagersystem.

Effektiv arbejdsplads
En af de største fortalere for at investere i et nyt lagersystem og lagerkasser er, at du skaber en effektiv og sund arbejdsplads for dine medarbejdere. Løsningerne er nemlig ergonomiske i forhold til arbejdsforhold og giver dine ansatte de bedste betingelser for en effektiv arbejdsdag. Med løsningen får de nemt adgang til det ønskede værktøj eller materiale, som der skal opbevares.

Giv dig selv og dine ansatte de optimale arbejdsbetingelser, som medfølger det rette lagersystem. Det har både fysiske og psykiske fordele med sig.

Bedre overblik
Lagerkasser giver dig, udover bedre effektivitet, også et bedre overblik over din lagerstatus. Alle dine emner bliver samlet et sted og med mærkater tager det ikke mange minutter, når du skal opgøre dit lager. Derudover kan du med den rette løsning også spare plads, da lagerkasserne kan opsættes i smarte systemer, som gør det nemt for dine medarbejdere at plukke de forskellige artikler fra systemet.

Alt i alt gør det rette lagersystem din virksomhed til et bedre sted at arbejde. Det højner både effektiviteten og de ansattes dagligdag samtidigt med, at det giver dig de bedste betingelser for at drive en sund virksomhed.

Løsninger med lagerkasser
Ønsker du at investere i lagerkasser til din arbejdsplads, tilbyder BLEVA komplette løsninger med lagerkasser fra Schoeller Allibert System 9000. Kasserne er i højeste kvalitet og fås i alverdens forskellige dimensioner, så du kan tilpasse dit system til din virksomheds behov.

BLEVA er specialister i ergonomiske løsninger til produktionsvirksomheder, og kan med sikkerhed bidrage positivt til netop din virksomhed.

Send til en kollega

0.016