23948sdkhjf

E væske med forskellige smage

Vi skal ikke mange år tilbage i tiden, før de fleste af os ikke ville have nogen som helst anelse om, hvad e væske er for en størrelse.

I dag er de fleste dog klar over, at e væske hører til e cigaretten, som er en erstatning for den klassiske cigaret. 

En almindelig cigaret har ikke mange smagsnuancer. Der er selvsagt forskel på tobak og producent, men ellers er den største smagsvariant cigaretter med menthol. 

Sådan er det ikke med e cigaretten. E cigaretten indeholder e væske, og du kan få e væske med forskellige smag. Kun fantasien sætter efterhånden grænser, fordi der hele tiden kommer nye produkter og nye brands på markedet. 

Hvad indeholder en e cigaret?
En e cigaret indeholder en række komponenter, som tilsammen skaber en oplevelse af at ryge på samme måde som en almindelig cigaret - blot uden tobak og i mange tilfælde uden nikotin. 

E cigaretten består af et stålhylster, der indeholder en patron med e væske, som beskrevet ovenfor. E væske bliver også ofte betegnet som e juice, men det er en og samme ting. 

Derudover findes der i e cigaretter et varmelegeme, der opvarmer væsken til damp. Det er dette batteri, der gør, at du ser “røgskyer” komme ud af munden på de, der bruger e cigaretter. Varmelegemet kaldes også for e cigarettens coil. 

Det er e væsken, der indeholder smag, og det vil også være her, nogle vælger at have nikotin lagret. 

Hold øje med e cigarettens coil
Coils er en central del af e cigaretten, og uden den kan e cigaretten faktisk ikke fungere. Bruges en e cigaret flittigt, kan du godt forvente, at e cigarettens coil bliver slidt ned. Det vil resultere i, at smagen i e væsken forringes, og oplevelsen ved at ryge bliver betydeligt forringet. 

Indeholder e væsker mange former for aromaer, vil det resultere i, at coilen bliver hurtigere slidt og fedtet til. Er du en af dem, der foretrækker stærk aroma i din coil, skal du være opmærksom på, at den skal skiftes ud hyppigere end andre. 

Prøv dig frem for det bedste resultat
Er du ny i verdenen af e væske, coils og e cigaretter? Så kan det godt være svært at finde rundt blandt de mange producenter. Derudover har brugerne mange forskellige smags- og nikotinpræferencer. Prøv dig frem og find den e væske, du bedst kan lide. 

Ønsker du at bruge e cigaretter som en erstatning for rigtige cigaretter, vælger mange at bruge e væske med nikotin, da nikotinafhængigheden kan være svær at slippe af med. 

Send til en kollega

0.032