23948sdkhjf

Lev drømmen ud med bådudlejning

Alle kan lære at sejle. Faktisk begynder mange sejlereventyr hos voksne og ofte hos folk, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med vandet på den måde, men bare får lysten til det.

Sejlads kan være mange ting helt fra sport og konkurrence til ren afslapning og oplevelser. For mange er det drømmen om at ligge på dækket, høre bølgernes skvulpen og se solen gå ned i horisonten. Det er friheden, mulighederne og det hyggelige samvær med de nærmeste. Ikke mindst er det også uforglemmelige oplevelser, smuk natur og unikke destinationer.

Alt det kan du nemt og bekvemt opnå gennem bådudlejning hos Boataround.com. Lej en båd, vælg hvorhen og hvornår. Så er du i gang og på vej til at leve drømmen ud.

Hvilken slags ferie er en sejlerferie?
Når du skal vælge hvilken båd, I skal feriere på, kommer det meget an på, hvilket niveau af komfort, I ønsker samt antallet af folk ombord. Er I mange, der skal af sted, eller er I bare til den ypperste form for luksus, så er en katamaran et sikkert og komfortabelt valg til ferien. Her får du både komfort, hastighed og ikke mindst stabilitet og ydeevne. Den rummer luksus og alle fornødenheder, du kunne tænke dig. Udvalget varierer naturligvis, men ved de fleste bydes der alligevel på materiel som eksempelvis komfur, ovn, køleskab og brusebad. Tænk dig at ligge og vugge i bølgen blå, men stadig kunne få veltilberedt aftensmad og et forfriskende brusebad ombord!

Er I til gengæld kun to og ønsker at opleve mere på vandet og til gengæld feriere på landjorden, er der bedre mulighed for at gå lidt på kompromis med komforten og i stedet leje en motorbåd. Her er stadig rummelighed og komfort bare i mindre skala ombord på den kompakte båd frem for den luksuriøse katamaran. Utroligt nok kan der sagtens findes plads til bløde sofaarrangementer, køleskab og sengeplads ombord, så der kan sagtens blive plads til afslapning.

Lej en båd og få tanket op af unikke oplevelser
Hvad man ønsker af en sejlerferie er vidt forskellig fra person til person. Nogle vil gerne opleve kultur og historiske steder, mens andre nyder naturen, solen og de lokale drinks. Derfor er det også individuelt, hvor den perfekte destination ligger.

Måske er du til det rolige hav og smukke laguner på de Britiske Jomfruøer? Her er mere end 40 øer at udforske og bugter, hvor du kan kaste anker. Hvide sandstrande så langt øjet rækker og smukt, klart vand. Klart én af sejlernes foretrukne destinationer.

En anden sejlerfavorit er Kroatien. Her vægter historier, oplevelser og arkitektur som de helt store seværdigheder ved landet. Samtidig er havet krystalblåt og lokkende, mens naturen er smuk og sandstrandene indbydende.

Der er en drømmedestination for alle, og Boataround.com hjælper dig til at finde din. Lej en båd og få vand under drømmen allerede i dag.

Send til en kollega

0.016