23948sdkhjf

Gør drømmen til virkelighed

Som voksne dukker der ofte en drøm op bagest i bevidstheden. Drømmen om at trække stikket til den travle hverdag med forpligtelser og rejse mod fjerne kyster, eventyr og azurblåt hav.

I takt med at flere og flere programmer viser folk tage på jordomrejser eller rejse ud i verden og opleve kultur, natur og seværdigheder, stiger lysten til også selv at gøre det. Mange bremses dog af økonomiske hensyn – en båd er en stor udskrivning. Dertil kommer sejlererfaringen – for mange kommer lysten uden at have tidligere erfaring med at tumle en båd eller i det hele taget være på vandet.

Nu er der råd for alle de bekymringer. Boataround.com er en platform for bådudlejning, der forbinder dig med mere end 12.000 yachts over hele verden. Du behøver således ikke længere selv at eje for at komme af sted. Er det sejlererfaringen, der bremser dig, er der også en løsning på det. Lej en båd med kaptajn ombord og nøjes med at koncentrere dig om at slappe af og opleve verden.

Hvorfor leje frem for eje?
For langt de fleste er en båd en kæmpestor udskrivning. Selv hvis økonomien tillader indkøbet, er mange ikke helt sikre på, at det med en sejlerferie egentlig er dem, når lysten melder sig. Så er det en meget stor ting at købe en båd for at få testet det. Mange opgiver naturligvis her. Men ligesom du kan prøve mange andre ting, inden du køber dem, er det nu også muligt at leje en båd til ferien i stedet for selv at eje. På den måde skal du heller ikke betale omkostninger til båden året rundt eller selv stå for vedligeholdelse, havneplads mv. Du kan leje en båd, når der er brug for det og på den måde få fuldt udbytte mod den dejligt lave udgift.

Ligeledes kan du fra gang til gang leje den båd, der passer bedst til den aktuelle ferie. Der kan være stor forskel på om hele familien skal af sted på en sejlerferie, hvor I opholder jer på vandet det meste af tiden, og så om du og konen/manden skal af sted alene og opleve verden.

Boataround.com hjælper dig med alt fra inspiration til rejsen
Siden 2016 har Boataround.com hjulpet bådudlejere og lejere med at skabe match mellem rejser og både gennem bådudlejning. Med mere end 12.000 yachts og destinationer i hele verden skabes der unikke rejseoplevelser gennem platformen hvert eneste øjeblik. Uanset om du skal til Kroatien, De Caribiske Øer eller måske Island, så er der en yacht til dig og dem, du vil have med. Vælg let destination, tidspunkt og ønsket fartøj på hjemmesiden og gør drømmen til virkelighed i dag.

Send til en kollega

0.031