23948sdkhjf

SolidWorks effektiviserer produktudviklingen

I en produktudviklingsproces er der mange elementer, som skal gå op i en højere enhed. Når du vælger at arbejde med SolidWorks får du en automatiseret proces, så det bliver nemmere og mere effektivt. Læs med her og bliv klogere på SolidWorks og dets fordele.

Hvad er SolidWorks?

SolidWorks er et 3D CAD-værktøj. CAD står for Computer Aided Design, altså et design hjulpet på vej af en computer. Det vil sige, at SolidWorks bruges til at automatisere en produktudviklingsproces. Softwaren går ind og erstatter den manuelle tegning, hvilket gør det muligt at se produkter, der endnu ikke er færdigudviklet, på en klar og tydelig måde ved brug af 3D. 3D-effekten gør, at man på en klar og tydelig måde kan illustrere produkterne som små animationer, der kan roteres samt zoomes ind og ud på. SolidWorks har et utal af egenskaber og for at udnytte dette potentiale til fulde, kan det være fordelagtigt at søge professionel hjælp. 

SolidWorks’ mange fordele

SolidWorks giver muligheden for at se produktet på en mere virkelig måde med mange detaljer, og dermed får man også en forbedret chance for at opdage eventuelle fejl. Dette kan være med til at forhindre produktion af emner med fejl, som vil være en økonomisk fordel for dig som kunde. De yderst realistiske 3D-visualiseringer kan samtidig bruges i salgsmateriale, hvis man ønsker at udbyde produktet, før det er endeligt produceret. Derudover er automatiseringen med til at effektivisere processen, så tiden fra idé til færdigt produkt bliver væsentlig kortere. Dette gør processen mere overskuelig for dig som kunde, samtidig med at det gør processen mere økonomisk. SolidWorks’ mange features giver samtidig designeren flere kreative muligheder, hvilket resulterer i flere unikke emner og dermed slutprodukter. Det giver dig som kunde muligheden for at producere konkurrencedygtige produkter, som skiller sig ud fra mængden. 

Certificeret medarbejdere som samarbejdspartner

Arbejdet med SolidWorks kræver en bred forståelse for værktøjets egenskaber og muligheder, men det kræver også en dybere forståelse for brugen af disse for at udnytte det til fulde. Reservedelsfabrikken A/S's medarbejdere har de rette kompetencer i forhold til arbejdet med SolidWorks, og de vil derfor være den ideelle samarbejdspartner for dig, som står over for produktudvikling. Hos Reservedelsfabrikken A/S kan du leje SolidWorks til dit næste projekt. 

Send til en kollega

0.079