23948sdkhjf

Få en leasingaftale hos Repeatly

Der er flere fordele ved at lease din næste bil.

Danmarks nyeste leasingselskab Repeatly kan billigt råde dig om din næste leasingaftale. Når du leaser en bil vil det sige, at du langtidslejer hos et firma, der ejer selve bilen. Du behøver dermed ikke at bruge hele din opsparing eller gå ud og tage et lån for at investere i en bil. Selvom Repeatly er et nyt leasingselskabet, har de eksisteret i 7 år og har rådgivet flere end 2.500 kunder. Det at lease brugte biler er ikke svært, det handler blot om rutineret rådgivning og en troværdig leverandør.  

Hvad indebærer en leasingaftale hos Repeatly?
En leasingaftale hos Repeatly indebærer: førstegangsydelse, restværdi og månedlig ydelse. Hvis du er ny inden for leasing, kan du let få et overblik over de væsentligste ting ved selve leasingaftalen hos Repeatly:

Førstegangsydelse: Ved aftalens indgåelse betales førstebetalingen, denne inkluderer en ekstraordinære førstegangsydelse, første måneds leasingydelse, første måneds forsikring, installering af GPS og eventuelt teknisk garantiforsikring. 

Månedlig ydelse: I leasingperiodens løbetid betales den månedlige ydelse, der hos Repeatly typisk varer 12 måneder. Efter de 12 måneder er der i øvrigt mulighed for at forny leasingaftalen med 12 nye måneder. 

Restværdi: Det der skyldes i bilen efter endt leasing er restværdien, som gerne skal matche priserne på sammenlignelige biler på markedet. Du skal betale differencen, hvis bilens restværdi er for høj. Hvis leasingselskabet har rådgivet korrekt angående nedskrivning og købt bilen fornuftigt fra start, så er det hele som det skal være. 

Endt leasingperiode: Efter den endte leasingperiode kan du enten få forlænget perioden med 12 nye måneder, eller også kan bilen sælges efter endt leasingperiode. Hos Repeatly kan der indgås en aftale om, at de køber den tilbage eller også finder du selv, eller sammen med Repeatly, en køber til bilen. Hvis der er skader på bilen, og den sælges under restværdien, er det leasingtageren, der skal betale for differencen. 

Sikkerhed og troværdighed: Den rette rådgivning og rette leverandør gør det lettere at lease en brugt bil. Herved undgår du nogle af de få, men dyre faldgruber. Nogle gange sker det netop at leasingselskaber går konkurs og efterlader kunden uden leasingbil. Sådan noget kan undgås ved den rette rådgivning. Vær derudover selv opmærksom på om noget lyder for godt til at være sandt. 

Levering: Repeatly finder, hjemtager og leverer bilen på din ønskede adresse typisk inden for 14 dage. 

Forsikring: Leasingaftalerne inkluderer forsikring i samarbejde med Købstædernes Forsikring. Hertil er det også muligt at tilkøbe en udvidet teknisk forsikring til bilen. 

Fri kilometer: Der er fri kilometer i hele din leasingperiode. Du og Repeatly sikrer sammen, at bilens restværdi matcher de kilometer, du havde forventet at køre. Jo flere kilometer, jo mere nedskrives bilen. 

Dit nye leasingselskab
Repeatly leverer: privat-, erhvervs- og splitleasing. Du får hurtig og objektiv rådgivning, samt leasingaftaler til konkurrencedygtige priser. 

Ønsker du at skifte leasingselskab, skal Repeatly nok sørge for skiftet - enkelt og sikkert. Du skal blot udfylde fire informationer, og så finder Repeatly den bedste pris til dig.  

Send til en kollega

0.032