23948sdkhjf

En ledhejseport: den praktiske løsning til din garage

Det er skønt at være husejer. Når du selv ejer grund, hus, have og garage har du rig mulighed for at sætte dit personlige præg og skabe lige præcis det udtryk, du ønsker.

Noget af det du kan gøre, hvis du ønsker en garage, der er både praktisk, stilfuld og funktionel, er at installere en ledhejseport. Vi tager her i artiklen et kig på, hvorfor en ledhejseport er et godt valg, og hvilke muligheder der ellers er. 

En ledhejseport fuldender din garage
Har du en ledhejseport i din garage, er du sikker på at få det optimale ud af pladsen både inden i og foran din garage. Ledhejseporten består af forskellige sektioner, som hænger sammen i nogle hængsler. Det er de sektioner, som kører op under garagens loft, når du åbner og lukker porten. 

Fordi porten ligger under loftet, når den åbnes, slipper du for, at der bliver taget unødigt plads foran garagen. Den plads kan I i stedet bruge til cykler, traileren, jeres bil nummer 2, eller hvad I end har lyst til. Med en funktionel ledhejseport af høj sikkerhed er både komfort og pladsudnyttelsen i top. 

Tilbehør til din ledhejseport  
Der findes forskelligt tilbehør og mange forskellige løsninger, du kan vælge imellem, når du har en ledhejseport. 

Noget af det, du kan vælge, er, at porten åbnes med en fjernbetjening, som du har med dig inde i bilen. Hvis det en dag står ned i stænger, når du kører bilen ind i indkørslen, kan du ganske enkelt trykke på knappen på fjernbetjeningen. Herefter ruller porten op, og du kan køre bilen stille og roligt ind i garagen.  

Ved brug af fjernbetjeningen slipper du for at skulle stå ude i regnvejr og køre porten manuelt op - det hele kan i stedet klares inde fra den lune bil. 

Vippeporte - en klassiker til din garage 
Når vi taler om garageporte, kan vi ikke komme udenom vippeporte, som uden tvivl er en klassiker inden for det felt. En vippeport er en funktionel løsning, som samtidig er det økonomiske alternativ til en ledhejseport. Men bare rolig. Med en vippeport bliver der bestemt ikke gået på kompromis med det klassiske udtryk til din garage. 

Vippeporten består af ét stort portblad og fungerer ved, at du enten manuelt eller ved hjælp af et elektrisk drev vipper porten ud og skubber den op under loftet. Har du en vippeport installeret, er det derfor nødvendigt at beregne et område foran garagen, som kan bruges, når porten skal åbnes og lukkes.

Send til en kollega

0.031