23948sdkhjf

Alt du skal vide om den alsidige rendegraver

En rendegraver er en gravemaskine, der hjælper dig med at klare et hav af forskellige opgaver på byggepladsen.

Derfor er der også mange, der anskaffer sig en rendegraver – netop på grund af de mangfoldige funktioner. Mange steder er der nemlig brug for maskiner, som kan udføre andre arbejdsopgaver end blot at flytte gods fra et sted til et andet. Her er rendegraveren en perfekt løsning, fordi den både kan læsse, grave og losse. Dermed har man en gravemaskine, der har flere forskellige funktioner. Læs med her og bliv klogere på rendegraveren og dens funktioner.

Hvordan fungerer en rendegraver?
Rendegraveren har som beskrevet flere forskellige funktioner. Der findes f.eks. forskellige slags skovle, der hver især tjener deres formål. 4-i-1-skovlen kan både flytte tunge materialer eller skubbe ting af vejen som f.eks. et væltet træ. Her er rendegraveren effektiv, fordi den er udstyret med kraften til at kunne varetage sådanne arbejdsopgaver. Denne slags skovl kan også bruges til planering – altså hvor jorden gøres plan, og højdeforskelle bliver udjævnet. Derudover kan den også bruges til nivellering, hvor man dermed sørger for, at alle materialer bliver placeret med i rigtige hældninger og i de rigtige højder.

Den anden skovl er en 6-i-1, som udover de førnævnte funktioner er opgraderet med to ekstra funktioner. 6-i-1-skovlen kan nemlig også bruges til at fragte paller på grund af de justerbare pallegafler. Det er også muligt at kombinere maskinen med forskellige skovle, som kan være nødvendige til gravning og lignende opgaver. Man kan også med fordel montere hydrauliske hamre eller pælebor, så maskinen kan varetage lige netop de opgaver, man har brug for.

Hvorfor vælge en rendegraver?
Hvis du ikke er blevet overtalt af, at rendegraveren har de mange forskellige funktioner, er der en række andre fordele ved at vælge denne gravemaskine. Stort set alle rendegravere i Danmark har god brændstoføkonomi, hvilket gør den meget fordelsagtige samtidigt med, at maskinen er et effektivt middel til at gøre flere forskellige arbejdsopgaver lettere og hurtigere. Derudover har maskinerne en god gravedybde og rækkevidde, hvor rendegraveren overgår dens konkurrenter i form af andre gravemaskiner. Rendegraverens størrelse er også en fordel, fordi de ofte kan bevæge sig på mindre arealer, da de ikke fylder unødvendigt meget og kan derfor udføre arbejdsopgaverne på mindre plads.

Hvem forhandler rendegravere?
Der er mange forskellige forhandlere af rendegravere i Danmark, som både forhandler nye og brugte maskiner. En af de førende inden for salg af rendegravere er Nicolaisen & Larsen A/S (https://www.jcb.dk/nye-maskiner/rendegraver/), der forhandler og importerer JCB-maskiner. JCB er især kendt for deres høje niveau af kvalitet, komfort og innovation. Til trods for at maskinerne har været en populær løsning på markedet i over 60 år, fornyer JCB dem selv og deres maskiner på daglig basis. Dette betyder, at når du køber maskiner fra dem, får du en maskine, hvor sikkerhed og effektivitet er i højsædet. En rendegraver er derfor en god investering på lang sigt, der kan hjælpe med de varierende arbejdsopgaver alt lige fra planering, nivellering, løft, udgravning til læsning og meget mere.

Send til en kollega

0.047