23948sdkhjf

God internetforbindelse på arbejdspladsen betaler sig

Har du og dine medarbejdere i virksomheden en god internetforbindelse på arbejdspladsen?

Internet er noget, som rigtig mange danskere udelukkende forbinder med den private husstand. Her er der fokus på at sikre den bedste og mest stabile forbindelse, der kan tilfredsstille alle familiemedlemmernes forskellige brugsbehov og -formål. Men ”det gode” internet er nu langt fra kun begrænset til privatboligen. Også på arbejdspladsen er den gode og stabile forbindelse alfa og omega.

Uanset hvilken industri og branche inden for erhvervslivet du måtte befinde dig i, er det i dag tvingende nødvendigt at have styr på internettet. Vi bruger internettet til et væld af formål og opgaver i arbejdsdagen – alt lige fra de administrative og kommunikative til de mere praktiske, funktionelle og maskinelle af slagsen.

Internettet er med andre ord ”motoren”, der driver værket på arbejdspladsen, og derfor er det også afgørende at få sikret, at forbindelsen er så optimal og gnidningsfri som overhovedet muligt – så der ikke kommer grus i maskineriet. I denne artikel giver vi dig en række gode råd til, hvorfor den gode internetforbindelse er vigtig på arbejdspladsen, og hvad du skal være opmærksom på i denne sammenhæng.

Traditionelt bredbånd, mobilt bredbånd – eller begge dele?
Mange arbejdspladser tager internettet for givet i deres hverdag. Medarbejderne forventer efterhånden, at den gode internetforbindelse er til stede, så deres arbejde kan udføres ganske ubesværet og effektivt. Men sådan er det nu langt fra i alle tilfælde.

Mange arbejdspladser døjer med langsomme internethastigheder, der hæmmer og sænker arbejdsprocesserne – både i forhold til download og upload. Derfor bør du og dine medarbejdere afklare med jer selv, hvilket internetbehov I rent faktisk har. Det vil sige, hvilken type internet der skal til, for at I rent faktisk kan udføre jeres arbejde problemfrit.

Er I en større organisation eller virksomhed, hvor digitale løsninger, værktøjer, maskiner og processer er en fast del af driften, er det formodentlig nødvendigt at investere i en traditionel bredbåndsløsning, der kan levere stabil og hurtig forbindelse til arbejdsopgaverne.

Omvendt kan en mindre virksomhed eller start-up måske ”nøjes” med mobilt bredbånd, der ofte er en billigere løsning. I dag kan du sagtens finde mobile bredbåndabonnementer, der præsterer relativt høje hastigheder på download såvel som upload, og det kan tilmed give dine medarbejdere en række fleksibilitetsfordele i arbejdsdagen. Eksempelvis hvis medarbejderne ofte er til møder forskellige steder i landet og har brug for stabilt internet på farten. Rigtig mange mobiltelefoniselskaber tilbyder dig gode løsninger på mobilt bredbånd til favorable priser – herunder mobilt bredbånd hos Telmore.dk.

Uanset hvilken arbejdsplads du måtte have, er det i hvert fald væsentligt at overveje, om I er bedst tjent med traditionelt eller mobilt bredbånd. Eller måske begge dele?

Løb fra dine konkurrenter med de nyeste og mest opdaterede internetløsninger
En anden vigtig begrundelse for at skaffe god internetforbindelse på arbejdspladsen er, at du ofte vil kunne drage konkurrencemæssige fordele af det. De fleste industrier og brancher oplever en hård konkurrence, hvor det konstant gælder om at være først, forrest og up-to-date med de nyeste trends og tendenser – ikke mindst på den digitale front.

Hvis du gerne vil distancere dig fra dine konkurrenter i kapløbet om kunderne, bør du derfor have 100% styr på internetforbindelsen, så dine medarbejdere altid har de optimale betingelser for at kunne foretage administration, intern og ekstern kommunikation, research, analyse og lignende arbejdsopgaver så effektivt og målrettet som muligt. For slet ikke at tale alt det avancerede udstyr og de mange digitale maskiner og smartteknologiske værktøjer, der nødvendigvis kræver stabil og lynhurtig internetopkobling – eksempelvis bredbåndsinternet.

Find dit bredbånd hos YouSee eller en anden udbyder, så du hurtigst muligt kan få styr på den gode internetforbindelse – og dermed løbe fra dine konkurrenter på feltet.

Få god stemning på arbejdet – med god internetforbindelse
Afslutningsvis er det vigtigt at påpege, at internetforbindelsen også har meget at sige i forhold til humøret, arbejdsatmosfæren og trivslen på arbejdspladsen. Der er ikke noget mere irriterende end en internetforbindelse, der er langsom eller på anden vis dysfunktionel, og som dermed sænker eller hindrer arbejdsprocesserne. Det kan give anledning til store frustrationer og konflikter internt på arbejdspladsen – og ikke mindst dårlig stemning.

Derfor bør du sikre, at dine medarbejdere dagligt kan nyde godt af den optimale internetforbindelse. Den gode internetforbindelse skaber populært sagt god stemning på arbejdspladsen og dermed højere produktivitet.

Er du i tvivl om, hvilken internetløsning der er den bedste for din arbejdsplads, bør du altid undersøge markedet grundigt for udbydere og sammenligne tilbud, så du ender med det bedste og billigste produkt. Det kan desuden være fornuftigt at tjekke udbyderne ud på Trustpilot, så du får andre virksomheders erfaringer og oplevelser at vurdere ud fra.

Held og lykke med jagten på den gode internetforbindelse!

Send til en kollega

0.015