23948sdkhjf

Alle bygningsfacader fortjener en facaderens af højeste klasse

Er facaderne på din bygning begyndt at se triste ud? Så er det ved at være tid til en facaderens. Det er især tre typer facaderens der er gængse, og du kan læse om dem alle lige her.

Hvorfor skal man udføre en facaderens?

På et tidspunkt kræver alle bygningsfacader en afrensning for snavs. Det kan være snavs af forskellig art - eksempelvis forurening, graffiti, alger eller smuds fra vind og vejr. Uanset hvad der må være til grund for en beskidt facade, bør man jævnligt udføre facaderens, så den kan holdes pæn og sund. 

Hedvandsafrensning

Denne type for afrensning er meget mild og bruges til affedtning og rensning af alle typer facader. Det kan eksempelvis være på tegl, puds, beton, granit, jern eller stål. Denne metode kan kombineres med let kemi, hvis det er forurening eller maling, der skal fjernes. 

Hedvandsafrensning med kemi

Når der bruges kemi i vandet til afrensning, er der altid øje for at udvælge de mest miljøvenlige løsninger. Ligesom ved hedvandsafrensning uden kemi, sker denne afrensning ved et tryk på mellem 50 og 90 bar. Der bruges vand, som bliver opvarmet i et mobilt oliefyr, og når det opnår den rette temperatur, trykkes det gennem en stråledyse.

Højtryksspuling 

Ved denne metode bruges der kold vand, som trykkes gennem en fladdyse med et tryk, der måler op mod 300 bar. Det vil altså sige, at denne metode er 3-6 gange så hård som hedvandsafrensning. Man kan til tider øge renseeffekten ved at bruge turbolanse, hvilket sker, når strålen roteres, så den giver hårdere slag mod facaden. Det kræver teknisk viden at betjene, og derfor bør man altid søge professionel hjælp til facaderens. 

Erfaren servicevirksomhed som leverandør

Hos All Remove har de i 35 år fungeret som både totalleverandør samt leverandør af enkeltstående løsninger inden for tre hovedområder: afrensning af graffiti og heriblandt beskyttelse mod graffiti, daglig rengøring af kontorer, ejendomme og institutioner samt imprægnering af betonfacader, gulve og anlæg. Med deres erfaring er du altså sikret et professionelt team til din facaderens. Som en ekstra service foretager All Remove altid en prøverensning på ukendte og særligt vanskelige overflader, før de går i gang, så du som kunde kan være med til at vurdere kravene til slutresultatet.

Send til en kollega

0.031