23948sdkhjf

Få styr på Umbraco med en supportløsning

Har du en hjemmeside, der er bygget op i Umbraco? Så har du garanteret også fundet ud af, hvor praktisk det er at have en hjemmeside, der kan designes fuldstændig efter dine ønsker og behov. Det gør, at du kan tilpasse din brugerflade, så den passer til lige netop dine kunder. Men systemet er også praktisk til internt brug i virksomheden og kan effektivisere processerne.

Det er vigtigt, at du løbende kan foretage ændringer og opdateringer på hjemmesiden. Med Umbraco support har du mulighed for at få hjælp til diverse opgaver, der kan opstå i Umbraco. Det kan være opgaver, du ikke selv er i stand til at løse eller som ikke bliver prioriteret i løbet af din arbejdsdag. Derfor er det praktisk med en løsning, hvor ad hoc-opgaver kan løses på andre måder. Det betyder, at du kan få hjælp fra specialiserede eksperter til at løse dit problem.

Brug de rette søgeord

Noget af det, der er enormt vigtigt, når man har med hjemmesider at gøre, er SEO. SEO står for Search Engine Optimization og handler om at optimere hjemmesiden for at øge dets synlighed, når brugere laver en søgning på forskellige søgemaskiner, som relaterer sig til din virksomhed eller de produkter og services, du tilbyder.

Jo højere din hjemmeside befinder dig i søgeresultaterne, jo større er sandsynligheden for at brugerne klikker ind på din webside. En SEO-ekspert kan hjælpe dig med at lave tekst til hjemmesiden, finde relevante søgeord og ændre i opsætningen og derved genere mere trafik til hjemmesiden, som forhåbentligt gør brugere til kunder.

SEO er essentielt for alle hjemmesider, og det gælder altså også dem, der er bygget op i Umbraco. Her kan du eventuelt også overveje, om det kunne være relevant for din virksomhed at få en SEO-pakke til Umbraco. Det giver dig et overskueligt overblik over de enkelte sider på din hjemmeside, forslag til relevante søgeord og indsigt i teknisk SEO og performance. Du vil være i stand til løbende at ændre og tilpasse indholdet på hjemmesiden.

Få processen til at forløbe smertefrit

Når du skal have lavet opgaver af en ekstern supporter, er det vigtigt, at der er forventningsafstemt på forhånd. Mindre opgaver kan oftest løses nemt og hurtigt, uden det kræver større indgreb eller ændringer. Men mere komplekse problemstillinger kræver ofte ekstra tid og arbejde. Her kan det være en rigtig god idé at planlægge et møde, hvor I sammen kan tale om dine mål og ønsker til hjemmesiden og gennemgå arbejdsprocessen.

Supporteren har samtidig mulighed for at sætte sig ind i opgavens kompleksitet, hvilket gør det lettere at estimere omfang af og slutresultat for opgaven. Det kan for eksempel handle om implementering af forskellige systemer og tredjepartssoftware, I har et ønske om at bruge på jeres hjemmeside. Det kan også være mindre opgaver, der blandt andet tæller import og eksport af forskellige former for data. Processen hjælper med at kortlægge og forstå din virksomheds behov og reducerer risikoen for fejl og unødvendig spildtid.

Send til en kollega

0.062