23948sdkhjf

Ondt i fødderne?

Døjer du med smerter i dine fødder? Måske du har ondt i én af fødderne, eller måske er du ramt i både den højre og den venstre.

Uanset hvad så er smerter i fødderne rigtig trælse at gå rundt med. Vores fødder bærer os rundt, de bærer alt vores kropsvægt, og de er egentlig bare rigtig udsatte, hvis de først gør rigtig ondt. Du kan nok godt nikke genkende til, at du ikke tænker så meget over dine fødder og deres velvære i det daglige, medmindre du mærker dem, fordi de gør ondt.

Ofte lægger vi først mærke til, hvad vores krop og kropsdele kan, når de gør ondt. Det samme gælder vores fødder. I det daglige tænker vi ikke over dem, hvis altså de ikke gør ondt. Men når du først har fået ondt i din fod eller begge dine fødder, vil du lægge mærke til dem hele tiden. Det kan endda være så slemt, at det at gå og stå er rigtig smertefuldt, og det har du måske ikke tænkt over før kunne blive et problem.

Hvis du har et arbejde, hvor du går og står meget eller er meget fysisk aktiv, kan smerter i dine fødder være en stor udfordring. Hvis du for eksempel er en form for håndværker, er du dybt afhængig af dine fødder og ben. Det første sted at starte mod ondt i fødderne er at finde ud af, hvor på foden det gør ondt og ikke mindst finde en årsag til, hvorfor de gør ondt.

Råd mod smertefulde fødder
Du skal finde ud af, hvorfor dine fødder gør ondt, og det skal du have en professionel hjælp til. Når du har fundet ud af, hvorfor dine fødder gør ondt, kan de bedste indlægssåler formentlig hjælpe dig mod dine smerter. Du kan få mange forskellige slags indlægssåler, men når du har fundet årsagen til dine smertefulde fødder, så er det også vigtigt, at du får såler, som er lavet 100 % til din fod.

Ingen fødder er ens, og hvis du skal lave stående arbejde en hel dag på en byggeplads eller kontor, så er det utrolig vigtigt, at dine såler støtter din fod, der hvor den har behov for det. En analyse af din fod kan vise, lige præcis hvilket behov dig og dine fødder har.

Glade fødder
Med den rette støtte og aflastning af dine fødder vil du ikke længere skære ansigt, når du går, men smilet kan brede sig på dine læber igen. Glade fødder giver også glade mennesker. Det er trods alt dine fødder, som skal bære dig gennem dit liv, dit arbejdsliv og ikke mindst dit liv, efter du har været på arbejdsmarkedet. Når det drejer dig om dine fødder, må og skal du tænke fremad. Den rette behandling og aflastning vil gøre dine fødder glade nu men også om ti år. Det er da værd at tage med, for smertefulde fødder gør bare alt lidt mere besværligt og træls.

Når du kan bruge dine fødder optimalt, vil du opleve den ultimative frihed, og arbejdet samt gåturene kan udføres med et smil og med glæde i stedet for smerte. Hvis du går rundt med ondt i fødderne, så sørg for at kom det til livs mens du kan, og inden dine smerter bare bliver værre. Indlægssåler kan tilpasses alle slags sko, både i dine hverdagssko, arbejdssko og træningssko.  

Send til en kollega

0.016