23948sdkhjf

Grøn energi skal være billigere

Det kommer ikke som et chok, at grøn energi er den bedste løsning, hvis man vil tænke på fremtiden og på miljøet.

Dog er grøn energi billigere end sort – og det får mange til at bremse op, inden de vælger den miljørigtige løsning. Men politikerne vil nu sænke prisen på energi som kommer fra vand og sol – og det er godt nyt, både for forbrugere og ikke mindst for miljøet, dette skriver Danskenergi.dk

Godt nyt på den årlige konference
Flere hundrede gæstede i oktober 2018 den årlige konference som omhandler samarbejdet mellem dansk industri og dansk energipolitik. Her var en af de store debatter, hvordan den grønne energi kunne blive endnu billigere, så den for alvor kan implementeres i almindelige danskeres hverdag.

Den danske virksomhed Vattenfall kom her med et løsningsforslag. De mener, at vejen til billigere grøn energi er standardisering og volume. Med dette menes, at det er vigtigt, at branchen holdes i gang, og at forsyningskæden holder takten, så der ikke kommer ‘huller’ hvor udbygningen går helt i stå.

Vi kan forvente billigere grøn energi i fremtiden
En af de gode nyheder, som blev fremlagt på konferencen, var som sagt en pris nedsætning på grøn energi. Chef for European Energy, Erik Hansen, udtaler at der forventes en prisnedsætning frem mod 2020-2021. Dog kan han ikke spå om de konkrete nedsættelser, men han udtaler at priserne kommer til at afhænge af de specifikke naturressourcer der er tilgængelige rundt omkring i verden. Men vi kan dog forvente, at det specielt er vind og sol, der kommer til at spille en afgørende faktor indenfor grøn energi – og i Danmark er vi specielt stærke i den energi som produceres gennem vindmøllerne.

Mark Andersen, chef for Tjeklån.dk og moremoney.dk, udtaler ligeledes, at billigere grøn energi vil få forbrugerne til at vende den sorte energi ryggen. Han oplever selv, at mange har været nødsaget til at tage et lån for blandt andet finansiering af solcelleanlæg, og dette har fået mange til at vælge den grønne løsning fra.

Send til en kollega

0.063