23948sdkhjf

Build for Water

Sted: København
Dato: 6. dec. > 7. dec. 2021

Sommerens ekstreme vejrhændelser viser, hvor vigtigt det er at accelerere klimatilpasningen i Danmark. Building Green lancerer derfor den nye konference Build for Water, som vil være med til at skabe handling og fremme viden om klimatilpasning blandt arkitekter, ingeniører, byplanlæggere og andre vigtige aktører i byggebranchen.

Mere vand er én af konsekvenserne ved klimaforandringer, og det stiller store krav til fremtidens arkitektur. I Danmark bliver vi presset af vand fra mange sider – grundvandet stiger, regnen kommer, havet nærmer sig fra kysterne og åer sender vand fra baglandet. Det har næppe været mere aktuelt at samles og blive klogere på mødet mellem by og vand og fremtidens arkitektur. På byggebranchens nye konference Build for Water får du sat fokus på klimatilpasning til mere vand i byerne.

Netværk med byggebranchen om klimatilpasning
Det faglige program er tilrettelagt af holdet bag Building Green, men i tæt samarbejde med flere aktører i industrien, så det er relevant for dig, som er arkitekt, ingeniør, landskabsarkitekt, byplanlægger, bygherre eller på anden måde arbejder i branchen.

Du kan netværke, debattere vand og klimatilpasning og erfaringsudveksle med dine kollegaer i branchen.

Vær med til at skabe handling den 6. & 7. december, og få stillet skarpt på fremtidens vandmængder, arkitekturens rolle, naturbaseret klimatilpasning og finansiering!

Send til en kollega

0.063