23948sdkhjf

Sagkyndig: Eftersyn af tekniske hjælpemidler

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
Løbende optagelse

’Elektrisk håndværktøj og andre tekniske hjælpemidler skal efterses efter et fastsat tidsinterval. Enten efter det leverandøren angiver i brugsanvisningen eller hvis der ikke er angivet noget, eksempelvis en gang om året.

De fleste eftersyn skal laves af en sagkyndig.

Den sagkyndige skal efterse om maskinen, håndværktøjet eller hjælpemidlet er i forsvarlig stand, udføre en funktionstest og tjekke om der er en brugsanvisning, der dækker anvendelsen.

Dette er et kursus for dig, der vil arbejde som sagkyndig med eftersyn af elektrisk håndværktøj og tekniske hjælpemidler.

Kurset afsluttes med en prøve og der udleveres et certifikat, der dokumenterer at du er sagkyndig.

Deltagere
Dette kursus er for dig, der arbejder med vedligeholdelse og sikkerhed på arbejdspladsen. Du kan f.eks. være håndværker, sløjdlærer, pedel eller handyman m/k, afdelingsleder, sikkerhedsrepræsentant eller kvalitetsansvarlig.

Forudsætning
Der kræves ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage i kurset, men du bør have teknisk forstand og meget gerne have arbejdet med de tekniske hjælpemidler kurset handler om.

Du er altid velkommen til at kontakte Maskinsikkerhed ApS for at høre nærmere om kursets indhold, og for at finde ud af om kurset er noget for dig.

Kursusudbytte
På dette kursus gennemgår vi følgende tekniske hjælpemidler:

*Stiger
*Elektrisk håndværktøj
*Sling
*Løfteåg
*Reoler

Efter kurset vil du kunne gennemføre eftersyn. Du kender lovgrundlaget og regler for eftersyn. Du ved hvordan et kontrolskema der skal opbygges og hvilken dokumentation der skal udføres. Ikke mindst kan du udføre det praktiske gennemsyn.

Læs mere om kurset på Maskinsikkerhed ApS hjemmeside.

Undervisningsadresse

Middelfart, Randers og Ballerup/Glostrup

Send til en kollega

0.204