23948sdkhjf

Webinar: Sådan håndterer du økonomisk pressede kunder

Undervisningsregion
Danmark > Alle regioner
Periode(r)
28. september 2022

28. september 2022

Hvad er best practice for håndtering af danske kunder, der er udfordrede på likviditeten? Og hvad kan du stille op, hvis uheldet er ude, og din kunde går konkurs?

I samarbejde med DAHL Advokatpartnerskab inviterer Atradius Danmark til webinar, hvor du får et hurtigt overblik over det, du skal vide.

Vi kommer til at have tre hovedtemaer på programmet:

  • Hvilke sektorer og kundetyper du bør holde øje med netop nu
  • Hvordan du og dine kunder kan undgå tab ved at samarbejde
  • Hvad du gør, hvis din kunde bliver insolvent
     

Til lejligheden har vi tre oplægsholdere, der sammen vil give dig et unikt indblik i risikoudviklingen og håndteringen af pressede eller konkursramte kunder.

Jesper Daugaard Faurby er adm. direktør i Danmarks største kreditforsikringsselskab Atradius, han vil dele seneste data på konkursudviklingen og fortælle, hvilke typer kunder, der er udfordrede for tiden.

Ulrik Asbjørn er leder af Atradius’ Special Risk Management afdeling, der arbejder med at finde løsninger for debitorer, som er pressede på likviditeten. Han vil dele ud af erfaringer og fortælle, hvordan den rigtige tilgang både kan redde din kundes virksomhed og sikre din fremtidige forretning.

Til sidst vil Jens Højmark, advokat og partner i DAHL med speciale i insolvensret, rekonstruktion og konkurser, give dig et indblik i, hvad du kan gøre, hvis skaden er sket og en kunde ikke er i stand til at betale.

Webinaret starter 9:30 onsdag d. 28. september og varer cirka 30 minutter.
Kontaktinformation
Atradius

Atradius
Sjællandsbroen 21
2450 København SV
Danmark

Lasse Henriksen
Telefon: +45 33265000
Fax: +45 33265010


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.172