23948sdkhjf

Virksomhedstilpasset HACCP-kursus, f.eks. iht. ISO 22000, BRC eller IFS

Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
Løbende optagelse

QMS-Consult har specialiseret sig i HACCP-kurser, som tids- og indholdsmæssigt tilpasses virksomhedens produkter og aktuelle behov. Kurset planlægges i samarbejde med f.eks. kvalitetschef eller arbejdsleder. Kurset afholdes altid på virksomheden, da øvelserne vil tage udgangspunkt i virksomhedens egne processer. Typisk er kursets varighed 1-2 dage.

Målgruppen er HACCP-team, kvalitetschefer, arbejdsledere og andre personer, som skal arbejde med HACCP i teori og praksis. Max. 12 deltagere pr. kursus anbefales.

Virksomhedens medarbejdere får en forståelse for HACCP- og GMP/PRP- principperne og bliver i stand til at gennemføre en risikoanalyse og definere den nødvendige styring af fødevaresikkerheden på fabrikken. Kurset lægger op til en dialog mellem deltagere og kursusledere gennem eksempler på, hvordan HACCP og GMP/PRP anvendes i praksis. Der gennemføres praktiske øvelser, som har udgangspunkt i virksomhedens egne processer, så resultatet af kurset kan anvendes direkte i virksomhedens videre HACCP-arbejde.

Undervisningsadresse

Kurset afholdes altid på virksomheden.

Send til en kollega

0.126