23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Internationale ansættelser – online

Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset giver dig overblik over muligheder og begrænsninger for internationale ansættelser. Vi hjælper dig med at blive godt rustet til at kunne rekruttere internationale medarbejdere, både indenfor EU’s grænser, og i resten af verden.

Danmark mangler kvalificeret arbejdskraft, og kampen om de gode medarbejdere er hård. Derfor kan det være en fordel at vende blikket ud imod resten af verden, når man skal rekruttere. Der følger dog yderligere regler med, når der skal foretages internationale ansættelser. På dette kursus vil vi give dig den nødvendige viden til at undgå fodfejl i ansættelsesprocessen, som kan koste virksomheden en bøde eller have andre unødvendige omkostninger.

Kursets opbygning
Vi gennemgår, hvilke ordninger udenlandske medarbejdere kan ansøge om arbejdstilladelser igennem, og hvad en ansættelseskontrakt skal indeholde. Du får et overblik over, hvilket lands love, der finder anvendelse på ansættelsesforholdet. På kurset stifter du bekendtskab med reglerne om social sikring. Du bliver klædt på i forhold til at kunne sikre en korrekt ansættelsesproces i virksomheden

  • Arbejdstilladelser og de forskellige ordninger
  • Hvilke ansættelsesvilkår skal den udenlandske medarbejder have
  • Hvilket lands love gælder for ansættelsesforholdet
  • Reglerne om social sikring i Danmark


Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk lige her

Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i en HR- og personalefunktion, som ønsker kendskab til muligheder for at ansætte udenlandske medarbejdere.

Det lærer du
Efter kurset har du et overblik over hvordan rekruttering og ansættelse af udenlandske medarbejder forløber. Du kan navigere i det komplekse regelsæt og dermed undgå bøvl og bøder ved brugen af udenlandsk arbejdskraft.

Læs mere og tilmeld dig her: Interantionale ansættelser - online

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.031