23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Udstationeringer – online

Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset giver dig overblik over reglerne om udstationeringer til og fra Danmark. Du bliver klædt på til at kunne navigere i det meget komplekse regelsæt, så du kan undgå at begå typiske fodfejl, der kan påføre virksomheden yderligere omkostninger eller en bøde.

Dette kursus giver dig indblik i de ansættelsesretlige regler, der gælder, når vi udstationerer en medarbejder ud eller ind i Danmark. Du får kendskab til, hvilket lands love, der finder anvendelse på udstationeringen. Vi dykker ned i reglerne for løn, ferie, pension, social sikring og opsigelse. Vi ser også på forskellen på en udstationering, en lokalansættelse og levering af en tjenesteydelse. Du finder også ud af, hvad en grænsegænger er, og hvad der er særligt for sådanne medarbejdere.

Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk her

Kursets opbygning
Vi gennemgår, hvad udstationeringsaftalen skal indeholde. Du får et overblik over, hvilket lands love, der finder anvendelse på ansættelsesforholdet. På kurset stifter du bekendtskab med reglerne om social sikring, løn, ferie, pension og andre relevante ansættelsesvilkår. Du bliver klædt på til at kende forskel på en udstationering til Danmark, en lokalansættelse og tjenesteydelser. Vi gennemgår reglerne for grænsegængere.

  • Ansættelseskontrakten og udstationeringsaftalen
  • Lovvalg og værneting
  • Hvilket lands love gælder for ansættelsesforholdet
  • Håndtering af løn, ferie, pension, social sikring og andre vilkår
  • Reglerne om opsigelse
  • Anmeldepligten – RUT
  • Udstationering til Danmark, lokal ansættelse og tjenesteydelser
  • Grænsegængere
  • DI’s internationale kontorer/DIBD


Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i en HR- og personalefunktion, som ønsker kendskab til reglerne om udstationering.


Det lærer du

Efter kurset har du et overblik over, hvordan du udstationerer medarbejder til og fra Danmark. Du kan navigere i det komplekse regelsæt og dermed undgå bøvl og bøder i forbindelse med udstationeringer.

Læs mere og tilmeld dig her: Udstationeringer - online

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.047