23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere – online

Periode(r)
Løbende optagelse

På kurset har vi en praktisk tilgang til reglerne i de mest grundlæggende love og i overenskomsterne. Du får redskaber til at kunne håndtere de mest forekommende udfordringer.

Du får et dybdegående kendskab til arbejdsmarkedets love og regler, herunder reglerne for barsel, sygedagpenge, refusion og ferie. Din virksomhed får en medarbejder, der har lært at anvende reglerne og undgå de mest oplagte faldgruber. Det sikrer en effektiv, kvalificeret og professionel sagsbehandling.


Se alle DI's kurser,  uddannelser og netværk inden for HR her


Du lærer bl.a.:
Udover grundigt kendskab til de gældende love og regler får du mulighed for at diskutere de daglige problemstillinger med andre kursusdeltagere, som sidder i samme arbejdssituation som dig. Kurset er detaljeorienteret, så du får svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Vi arbejder med reglerne i en række love samt i Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Fællesoverenskomsten m.m.

Vi kommer ind på alle medarbejdergrupper, herunder særligt de timelønnede, funktionærlignende ansatte samt funktionærer ansat uden og med overenskomst.

Vi gennemgår

  • Modul 1: Ansættelsesgrundlaget, ansættelse og vilkår
  • Modul 2: Arbejdstid og fravær
  • Modul 3: Ophør af ansættelsen.

 

Målgruppe
Kurset er primært for medarbejdere, der arbejder med administration af løn- og personaleforhold, som f.eks. lønningsbogholdere, lønningsassistenter eller HR-medarbejdere.

Læs mere og tilmeld dig her: Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere

Modtag nyheder om DI's kurser, uddannelser og netværk direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.031