23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Ajour med ferie, sygdom og barsel – online

Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset giver dig et tværgående indblik i reglerne om ferie, sygedagpenge og sygeløn samt reglerne om barsel og barselsorlov.

 Gennem de seneste år er der foretaget adskillige ændringer i reglerne på dagpengeområdet og en ny ferielov blev vedtaget i september 2020. Det er vigtigt for alle virksomheders personaleadministration at have godt styr på reglerne, så der ikke udbetales for meget i løn, og der bliver søgt korrekt refusion.


Modtage nyheder om kurser, uddannelser og netværk direkte i din indbakke  


Du lærer bl.a.:
På kurset ser vi nærmere på feriereglerne, reglerne i sygedagpengeloven, overenskomsternes sygelønsregler samt reglerne om barsel (orlov og betaling).

Du bliver opdateret på de seneste ændringer og får gennemgået de væsentligste bestemmelser og helt centrale begreber. Sideløbende kigger vi på, hvad der står i overenskomsterne, så du får det fulde overblik over, hvordan din virksomhed bør administrere reglerne. På den måde kan du undgå de typiske faldgruber og dermed spare virksomheden for unødvendige omkostninger.

Målgruppe
Hvis du er beskæftiget med HR, er lønningsbogholder eller assistent, vil dette kursus give dig overblik og det fornødne kendskab til reglerne.

Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk inden for HR her


Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.


Læs mere og tilmeld dig her: Ajour med ferie, sygdom og barsel

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Undervisningsadresse

Alle regioner
Danmark

Send til en kollega

0.031