Formål
Efter gennemførelse af kurset vil deltageren have en grundlæggende forståelse af forhold med betydning for fødevaresikkerheden og vil således kunne planlægge og gennemføre effektive interne audits samt rapportere resultaterne af disse.
Målgruppe
Kurset er relevant for alle, der arbejder med fødevaresikkerhed som intern auditor. Kendskab til fødevaresikkerhed og auditering er en fordel.
Indhold
Interne audits – formål, planlægning, gennemførelse og rapportering
Den interne auditor – ansvar, egenskaber og færdigheder
Samspil med den øvrige organisation med særligt fokus på ledelsens rolle Praktiske cases – gennem hele kurset
Kort sammenligning af standarderne ISO 22000, IFS og BRC med fokus på ligheder og forskelle
Gennemgang af forhold med betydning for fødevaresikkerheden bl.a. risici i fødevareproduktionen, samspillet mellem HACCP og Operational Pre Requested Programs, sporbarhed, tilbagekaldelse, fremmedlegemer, hygiejne, allegener, GMP etc.
Metode til risikofaktoranalyse
Metoder til overvågning og vurdering af præstation
Love og regler på fødevareområdet
Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelse udleveres på kurset.
Kurset er udbudt af:Bureau Veritas Certification Denmark A/S.
De nævnte priser er ekskl. moms.
Undervisningsadresse
Huset MiddelfartHindsgavl Allé 2
5500 Middelfart