23948sdkhjf

Nu har du mulighed for at deltage i energyPRO kursus online

I alt DKK 7.599 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Ingen region
Periode(r)
Løbende optagelse

Kurset afholdes online og med max. 6 deltagere. Inden kurset fremsendes en energyPRO licens, der gælder 1 måned frem, det er altså ikke et krav at du allerede har energyPRO.

Tid:
16. – 19. november, 2020
Kl. 9:00-13:00 hver dag.

Indhold:
De to første kursusdage er tilpasset nye brugere af energyPRO eller brugere, som gerne vil have en opfriskning af de grundlæggende funktionaliteter.
Du får grundig introduktion til programmet, hvor du bl.a. lærer at opstille et driftsbudget for et fjernvarmeværk og hvordan en investering i et solvarmeanlæg påvirker det årlige driftsresultat.

Dag tre og fire er for den øvede energyPRO bruger og dig, der har været med på de to første dage. Her bliver du introduceret til den nye solver, der nu tilbydes som et alternativ til den analytiske tilgang.
På kurset lærer du desuden at modellere en varmepumpe og udføre detaljerede investeringsanalyser med FINANCE og COMPARE modulerne. Herudover får du en gennemgang af INTERFACE modulet, som gør det muligt at udføre automatisk gentagne beregninger til f.eks. følsomhedsanalyser.
Afslutningsvist gives en demonstration af hvordan batterier kan indgå i optimeringen af fx vindmøllers deltagelse på spotmarkedet.

Pris:
Pris for to dage: 3.874 DKK ekskl. moms
Pris for alle fire dage: 7.599 DKK ekskl. moms

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål emd@emd.dk

Undervisningsadresse

ONLINE
EMD International A/S
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø.Kontaktinformation
EMD International A/S

EMD International A/S
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst
Danmark

Mette Søvsø
Telefon: +45 69164873


Se hjemmeside
Se hele profilen

Send til en kollega

0.156