23948sdkhjf

Journalistiske arbejdspladskurser

Sælges
Stand
Ny
Undervisningsregion
Danmark
Periode(r)
Løbende optagelse
Vores kurser lægger vægt på:

 

Fokus - løft af journalister på særlige områder

Ved arbejdspladskurser er der mulighed for at give et kollektivt løft af alle journalister på den enkelte redaktion, bestemte faglige områder eller på særligt vigtige udviklingsområder på mediearbejdspladsen.

  Form – korte kurser for folk med samme udgangspunkt

Den faglige styrkelse sker mest hensigtsmæssigt, når folk med samme udgangspunkt er på samme kursus.

Det giver andre muligheder for indlæring, når deltagerne kan dele erfaringer og viden undervejs - og efterfølgende kan støtte hinanden og i fællesskab se muligheder og løse problemer.

 

Formidling - direkte kontakt til ledere og tillidsrepræsentanter

Fra start, undervejs i forløbet og efterfølgende lægger vi vægt på at have en direkte dialog med de ledere, som har indsigten i, hvilke kurser der kan styrke den enkelte organisation.

Vi har mulighed for at tilpasse de enkelte kurser, så de præcist passer til de specifikke behov og løsninger som arbejdspladsen efterspørger. Vores fokus, form og formidling sikrer et fælles fundament, sprog og indlæring når ny viden, værktøjer og virkemidler skal omsættes i praksis på arbejdspladsen.

  Vores tilbud

Vi tilbyder arbejdspladskurser inden for alle medier: digitalt, tv, radio, print. Og inden for en lang række håndværksmæssige og faglige områder: sprog, speak, sociale medier, optagelse og redigering af video, brug af smartphones, video og tablets til nettet, planlægning af tværmedielle journalistiske kampagner, webtv etc.

Vi har med stor succes afholdt kurser i brug af sociale medier, webtv, sprog, digitale fortælleformer, produktion af indhold fra mobilen til nettet mv. for mediehuse som DR, Berlingske, Politiken, Fynske Medier, JydskeVestkysten mv.

Kurserne varer 2-4 dage - planlagt efter jeres produktionsforhold. Der er mulighed for fordeling af dage og indhold i de enkelte kurser.

  Hvad koster det jeres virksomhed at deltage?

Kurserne har en enkel og billig finansieringsform. Det skyldes støtte fra Pressens Uddannelsesfond, som kan bidrage med ca. 550 kr. i støtte pr. deltager pr. kursusdag  for alle PU-berettigede medlemmer. Jo flere støtteberettigede deltagere, jo lavere pris.

Det er den enkelte medievirksomhed, der selv skal søge støtten hos PU i god tid inden kursusstart.

Kontakt PU: http://www.pressensuddannelsesfond.dk/kontakt

  Hvordan kommer jeres arbejdsplads videre?

Kontakt os for en uforpligtende snak! Vi står klar til at drøfte, hvordan vi kan bidrage til jeres fortsatte, journalistiske udvikling.

Ralf Andersson, ansvarlig for Center for Journalistiks Efter - og videreuddannelsesprogram.
Tlf. 21 32 18 36
Email: raan@journalism.sdu.dkSend til en kollega

0.189