23948sdkhjf

Temadag om ventilation, indeklima og energi hos BUILD AAU i København

I alt DKK 500 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
1. oktober 2020

1. oktober 2020

På temadagen vil de danske deltagere præsentere de væsentligste nye landvindinger, der er opnået i projekterne med relevans for den danske byggebranche. Temadagen afholdes både i København og i Aalborg.

Tid og sted
København: 01. oktober.2020 kl. 09.00-16.30
Aalborg: 05. oktober 2020, kl. 09.00-16.30

Beskrivelse
Ventilation spiller en central rolle i byggeriet til sikring af et godt indeklima. Det gælder især i forhold til luftkvalitet, hvor emissioner fra mange forskellige kilder både i og udenfor bygningen skal håndteres og fjernes fra indeklimaet. Men af hensyn til energiforbruget kan det være vanskeligt at finde det rette ventilationsniveau i praksis. Vi kan ofte kun få en indikation af luftkvaliteten med de sensorer, der er tilgængelige til en overkommelig pris, og måske er det bedre for både energiforbrug og luftkvalitet at rense luften end at udskifte den.

Men det gælder også i forhold til termisk komfort. Vi har med succes reduceret varmeforbruget i byggeriet, men desværre har det medført, at mange bygninger i perioder lider under høje indetemperaturer. I Danmark, hvor udeklimaet stort set altid er køligt, er der store muligheder for at bruge udeluften til at køle bygningerne – men kan vi gøre det uden energiforbrug.   

Danmark har igennem de sidste år med støtte fra EUDP deltaget i en række internationale forskningsprojekter initieret af IEA indenfor samarbejdsprogrammet ”Energy in Buildings and Communities”, der har haft fokus på etablering af ny viden og udvikle nye ventilationsløsninger til reduktion af energiforbruget og forbedring af indeklimaet i byggeriet.

På temadagen vil de danske deltagere præsentere de væsentligste nye landvindinger, der er opnået i projekterne med relevans for den danske byggebranche. 

Pris
Pris kr. 500 ekskl. moms

Tilmelding
Temadagen afholdes på Aalborg Universitet henholdsvis i København 1. oktober og i Aalborg 5. oktober 2020

Tilmeld dig temadagen her

 

Undervisningsadresse

BUILD, Aalborg Universitet København
A. C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.219