23948sdkhjf

Talenter – morgendagens elite

I alt DKK 550 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Midtjylland > Århus Kommune
Periode(r)
2. april 2020

2. april 2020

Hvad er talenter og hvordan får man dem til at gro? 

Talenter er de unge personer i vores virksomheder, som helt naturligt tænker nyt indenfor det marked, som virksomheden skal vinde i. De unge talenter har de ekstra ressourcer: Energi, arbejdsmængde og  sult på at vinde, som er nødvendig for at forblive en succes. 
Stimulering og inspiration af  deres potentiale skal forløses af virksomheden.. Både som led i fastholdelse, men i høj grad også  for at udvikle virksomheden. De er morgendagens helte, og dem skal vi gøre noget særligt for.  
Det særlige er at designe et dynamisk rum, hvor de kan udvikle deres ideer og afprøve dem med ligesindede: Et netværk for talenter, der kan accelerere 
Netværk deres udvikling. 
At dyrke sit netværk er udpeget som en af de mest betydningsfulde udviklingsveje for  unge generationer. Derfor ønsker Danske Erhverv at give vores medlemsvirksomheder en attraktiv mulighed for at at udvikle deres talenters potentiale. 
Mød netværkseksperterne Victor Feddersen, tidligere Olympisk Guldvinder med Guldfireren og Poul Nielsen tidligere global marketingdirektør hos LEGO, og hør om Dansk Erhvervs basis program for talentudvikling så du får succes med dine talenter og din virksomhed. 

Undervisningsadresse

Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 AarhusKontaktinformation
Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Danmark

Jeanette Gernsøe
Telefon: +45 3374 6425
Fax: +45 33746080


Se hjemmeside
Se flere kurser
Se hele profilen

Send til en kollega

0.359