23948sdkhjf

SBi-kursus: Vådrum, 30. september

I alt DKK 4.800 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Hovedstaden > Københavns Kommune
Periode(r)
30. september 2020

30. september 2020

Få den nyeste viden om, hvordan gulve, vægge og installationer udføres i vådrum, dvs. badeværelse, bryggers og vaskerum, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi’s anvisninger om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser. Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252

DU FÅR:

  • Viden om hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.
  • Kendskab til vådrumszoner, belastningsklasser og valg af materialer, såsom membraner, fliser, fuger, tapet, isolering, etc.
  • Indsigt i korrekt opbygning af gulv- og vægkonstruktioner samt sikring af vandtætte overflader og fuger.
  • Viden om renovering af badeværelser.
  • Indsigt i udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer.

UNDERVISERE:

På kurset bliver du undervist af forfatterne til SBi-anvisning 252. Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt seniorforsker Martin Morelli, som er en af SBi’s yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Med i deltagerbetalingen er SBi-anvisning 252 'Vådrum'.

 

Kurset afholdes både 18. marts og 30. september i København

Undervisningsadresse

SBi, Aalborg Universitet København
A. C. Meyers Vænge 15
2450 København SV

Send til en kollega

0.202